• Per. Mar 28th, 2024

HOTİAD Genel Kurulu Yapıldı…Başkan Hikmet Gürcüoğlu Güven Tazeledi

ByHaber Merkezi

Mar 19, 2022

HOTİAD Genel Kurulu Yapıldı…Başkan Hikmet Gürcüoğlu Güven Tazeledi

Özcan Özbay / Spijkenisse

Hollanda’da 2004 yılında kurulan ve bu zamana dek başarı grafiğini her yıl biraz daha yükselten, Hollanda Türk İşadamları Derneği (HOTİAD) Genel Kurulu’nda başkanlığına Hikmet Gürcüoğlu yeniden seçildi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Hollanda da STK lar içinde çatı kuruluşu olarak ta değerlendirilen, ülke içinde güçlü bir ekonomiye sahip Hotiad Spijkenisse de 9. Genel Kurulunda konuşan Gürcüoğlu konuşmasını hem veda eden bir yönetim adına, hem de yeni den seçilen bir yönetim kurulu başkanı olarak yapıyorum. Arkadaşlarım pandemi nedeniyle 2 yılı aşkın zamandır çok faatliyetlerimiz olmadı düşüncesi ile bana yeniden başkanlık görevini layık görmüşler, hepsine teşekkür ederim.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Hotiad ın Hollanda da ki önemli misyonunu anlatarak HOTİAD’ı Hollanda’da muhatap kurum haline getirmek için gösterdikleri çabalarının bundan sonra da devam edeceğini söyleyen başkan Gürcüoğlu “Sua an için 2 projemizin alt yapısı hazırlanmış ve tarihleri belirlenmiş şekilde bekliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazanda Hollanda siyasetinin üst seviyeden katılımını bekliyoruz.”dedi.

Başkan Hikmet Gürcüoğlu “HOTİAD için ana amaçlardan bir tanesi Hollanda’da muhatap kurum olma özelliğiydi, yaptığımız bütün çalışmalar buna hizmet ediyor. 15 yıldır ülkede kendimizi hem Hollanda ya hem de Türkiye ye muhatap gösterebilmek adına çok mücadele ettik. Fakat geldiğimiz nokta itibariyle söylüyorum ki çaldığımız her kapı artık ardına kadar açılabilmekte.”dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Hikmet Gürcüoğlu
Şerif Aktürk
Ahmet Kaya
Behzat Eren
Faruk Halıcı
İlhan Döne
Songül Akkaya
Veysel Hut
Zülküf Yılmaz

DENETLEME KURULU VE GÖREVLERİ

Cavit Balcı
Caner Gürses
Mehmet Keskin

Bir cevap yazın