• Çar. Nis 24th, 2024

DENK partisinin oy oranında ciddi yükseliş

ByHaber Merkezi

Mar 2, 2022

DENK partisinin oy oranında ciddi yükseliş

EenVandaag ve İpsos isimli araştırma şirketlerinin yaptığı kamuoyu araştırmasınin sonuclari aciklandi. DENK partisinin süpriz bir gelişme ile anketlerdeki oy sayısını yuzde 33 arttırdıgi goruldu. Denk partisi artik calismalarini mecliste 4.cu milletvekili sandalyesine yogunlastirdi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

CDA ve VVD partilerinin milletvekili seçimleri ile kıyaslandığında meclis sandalyesi bakımından ciddi düşüşte olduğu gozlendi.

Üye sayısında artis

Geçtiğimiz hafta bakanlık tarafından yayınlanan partilerin üye sayılarında DENK partisinin üye sayısında sıçrama yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Kurulduğu tarihten itibaren en yüksek üye sayısına ulaşan DENK partisi son bir yılda üye sayısını yüzlerce üye ile arttırdı ve 10% gibi büyük bir başarı elde etti.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Belediye seçimleri

14, 15 ve 16 mart tarihinde gerçekleşecek olan belediye meclisi seçimlerine sayılı günler kala gelen anket sonuçları belediye seçimlerinde DENK partisinin büyük sıçrama gerçekleştireceği beklenilmekte. DENK partisi simdi 13 belediyeden (2018) 20 belediye meclisine büyümeyi amaçlıyor.

Bir cevap yazın