• Cts. Tem 27th, 2024

SİLAHLI ÇATIŞMADA YAŞAMINI YİTİREN TÜRK GENCİ İÇİN POLİS GÖRGÜ TANIKLARI ARIYOR

ByHaber Merkezi

Şub 1, 2022

SİLAHLI ÇATIŞMADA YAŞAMINI YİTİREN TÜRK GENCİ İÇİN POLİS GÖRGÜ TANIKLARI ARIYOR

Özcan Özbay

Hollanda da geçtiğimiz hafta Perşembe günü Goes şehrinde bulunan Geldeloozepad cıvarında akşam saat 22.30 sularında yaşanan silahlı çatışmada ağır yaralanan ve daha sonra yaşamını yitiren Türk genci Onur un katillerinin bulunması içi soruşturma başlatan polis olayla ilgili görgü tanıkları arıyor.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Goes kentinde Spor parkı Het Schenge yakınlarındaki Geldeloozepad’de saldırıya uğradığı tahmin edilen ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden 24 yasındaki Onur için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

24 yasındaki Türk genci Onur’un 2017’den 2019’a kadar Goes’ta bir restoranın sahibi olduğu ve son iki yıldır, De Poel II sanayi sitesinde bir araba temizleme şirketi işlettiği öğrenildi.

Polis sözcüsü Willem-Jan Uytdehage olayla ilgili basına yaptığı açıklamada, “Bundan hemen sonra, soruşturma için Geldeloozepad’deki alanı kordon altına aldık ve Po;iş köpekleriyle birlikte arama başlattık.” dedi.

15 kişilik bir araştırma ekibinin bu vaka ile görevlendirildiğini ve kurbanın evinde de arama yapıldığını belirten yetkililer olayla ilgili olduğu düşünülen üç kişinin sorgulandığını söyledi. Olayla ilgili suana kadar gözaltına alınan veya tutuklanan kimse olmadığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili bilgisi olanların en yakın polis karakoluna giderek bilgi vermelerini istedi.

Bir cevap yazın