• Cts. Nis 20th, 2024

HOLLANDA DA TÜRK MOTOR KULÜBÜ ATAM BIKERS

ByHaber Merkezi

Ara 29, 2021

HOLLANDA DA TÜRK MOTOR KULÜBÜ ATAM BIKERS

Özcan Özbay (Özel Haber)

Hollanda da mevcut çeşitli Motorsiklet gruplarına bir yenisi daha eklendi. Türklerin çoğunlukta olduğu ATAM BIKERS Türk motor Kulübü.

“2021’de birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup arkadaşla Hollanda merkezli Atam Bikers Hollanda Türk motor kulübünü kurarak çok hevesli bir şekilde yola çıktık.” diyen Kulüp başkanı Rıfat Alkan “Amacımız ise başta Hollanda olmak üzere tüm avrupada ve Türkiyede ki motor kullanıcılarını bir araya getire bilecek platform oluşturmaktır.”dedi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Kurulmaları henüz 3 ay önce olmasına rağmen yoğun bir ilgi gördüklerini belirten başkan Alkan bu ilgiden memnun olduklarını belirterek “İnsanların Kulübümüze bakışı bizi mutlu etti. Saygı ve sevgi çerçevesinde motor gruplarının sosyal bir kulüp olduklarını ve motorcu kültürünü geriden gelenlere doğru bir şekilde aktarmaya çalıştığımızı herkes görüyor ve bizi destekliyor.”dedi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

2022 yılında Nisan ayı itibarı ile yıl boyu bir çok etkinliklerinin olacağını da sözlerine ekleyen Atam Bikers Türk Motor Kulübü Başkanı Rıfat Alkan “Avrupa genelinde ve Hollanda içerisinde turlar düzenleyerek, motosiklet sürmenin, motosikletin verdiği özgürlük duygusunu ve yaşadığımız yoğun kalabalık ortamlardan biraz olsun uzaklaşıp nefes aldığımızı hissetmek , hissettirmek istiyoruz. Yıl içerisinde aile etkinlikleri düzenleyerek ailelerimizi bir araya getirerek eğlenceli bir ortam oluşturarak hem tam bütünlüğü sağlamak hemde bu şekilde sosyal bir araya gelişlerle ihtiyaç sahiplerine de küçük te olsa biraz destek sağlamayı planlıyoruz.”dedi.

MAYIS TA TÜRKİYE

Atam Bikers Türk Motor Kulübü Başkanı Rıfat Alkan Grup olarak Mayıs ayında Türkiye seyehatı düşündüklerini belirterek “Mayıs – Haziran aylarında 3 haftalığına Türkiye’ye gideceğiz. Şu anda program planlaması ile meşgulüz. Çok yakında bu güzel, atmosferik, özel turun detaylarını paylaşacağız.”dedi.

SİZDE KULÜBE KATILMAK İSTERMİSİNİZ?

Kulübün her geçen gün dahada büyümeye devam ettiğini söyleyen başkan Alkan Atam Bikers Türk Motor Kulübüne katılmak isteyenlere de seslenerek “Katılmak isteyen kim olursa olsun acıkız. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan, her türlü görüşe ve fikre saygılı olan tüm motor kullananları aramızda görmek isteriz.”dedi.

Kulübün etkinlik ve çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiyi resmi web sitesi https://atam-bıkers.com/ adresinden öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın