• Çar. Nis 24th, 2024

AYKUT TORUNOĞULLARI “DOSTLUK KAZANSIN”

ByHaber Merkezi

Eyl 25, 2021

AYKUT TORUNOĞULLARI “DOSTLUK KAZANSIN”

Mustafa Koyuncu Den Bosch

Beşiktaş`ın 28 Eylul Salı günü Amsterdam Johan Cruijff stadyumunda Ajax ile oynanacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşması hazırlıkları son hızla devam ediyor.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Salı günü saat 18.45’te oynanacak maç öncesi Hollanda Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu başkanı Aykut Torunoğulları ve başkan yardımcısı Hacı Murat Aslan gece gündüz demeden çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, Beşiktaş futbol takımının Hollanda’ya gelişinde en iyi şekilde karşılamak ve desteklenmesi için gayret gösterdiklerini açıkladılar.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Çalışmaların devam ettiği Beşiktaş derneğinde Aykut Torunoğulları ve Hacı Murat Aslan ortak yaptıkları açıklamada;

“ Türkiye, genellikle birinci neslin ve ikinci neslin doğduğu, büyüdüğü anavatanımızdır. Hollanda, üçüncü ve dördüncü nesilin doğduğu, büyüdüğü, eğitimini aldığı, atalarımızla birlikte çalışarak ekmeğimizi kazandığımız, doyduğumuz ikinci vatanımızdır. Bu sebeple Ajax kulübü ve Beşiktaş kulübü de bizim takımlarımız. Salı günü oynanacak maçta dostluk kazansın istiyoruz. Tüm seyircilere fairplay centilmenlik içerisinde kardeşçe hiçbir olaya meydan vermeden maçı seyretmelerini istiyoruz. Gönlümüz, kalbimiz Beşiktaş’ın kazanmasından yanadır. Son oynanan Altay-Beşiktaş maçında sakat olan futbolcularımızdan dolayı eksik kadroyla çıkarak maçımızı oynadık, 2-1 mağlup olmamız, üç oyuncunun daha sakatlanması bizleri üzmüştür. Teknik heyetimiz sakatlıklar dolayısıyla Ajax maçına 11 futbolcuyu çıkarmakta zorlanmaktadır. Bu zor duruma rağmen takımımızın en iyi şekilde hazırlanıp maça çıkacağına inanıyoruz.” dediler.

“Beşiktaş taraftarı olarak takımımızın iyi ve kötü gününde her zaman yanındayız” diyen Başkan Torunoğulları “Takimimiza sonuna kadar en iyi şekilde desteğimizi sürdüreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın