• Cum. Nis 26th, 2024

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 5. Yılında Hollanda da Anıldı

ByHaber Merkezi

Tem 16, 2021

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 5. Yılında Hollanda da Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçiliği’nde bir anma etkinliği gerçekleştirildi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Pandemi şartları göz önünde bulundurularak sınırlı kapsamda planlanan etkinlik, şehitlerimiz için gerçekleştirilen saygı duruşu, istiklal marşının okunması ve Kuran-ı Kerim tılaveti ile başladı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın, ‘Türkiye Geçilmez’ videosu izlendikten sonra T.C. Lahey Büyükelçisi Sayın Şaban Dışlı ve T.C. Rotterdam Başkonsolosu Sayın Aytaç Yılmaz konuklara hitap etti.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

T.C. Lahey Büyükelçisi Şaban Dışlı “Devletimizin, resmi temaslar, kamu diplomasisi faaliyetleri, konvansiyonel ve sosyal medya mecraları ve yurtdışındaki kurumlarımızın faaliyetleri vasıtasıyla FETO ile etkin mücadeleye devam ettiğini; yurtdışında FETO tehdidine yönelik farkındalığın artırılması için bilgilendirme kampanyalarının ve FETO’ye karşı topyekûn mücadelemizin kararlılıkla sürdürülmektedir.” dedi.

Büyükelçi Dışlı ayrıca, yurtdışındaki vatandaşlarımızın ve sivil toplum örgütlerinin 15 Temmuz darbe girişimi ve FETO hakkındaki hassasiyetlerinin dünya kamuoyuna yansıtılmasına önemli katkı sağladığını dile getirdi.

Bir cevap yazın