• Cum. Mar 29th, 2024

CHP HOLLANDA BİRLİĞİNDEN KİTAP SEVERLERE BÜYÜK HİZMET

ByHaber Merkezi

Tem 13, 2021

CHP HOLLANDA BİRLİĞİNDEN KİTAP SEVERLERE BÜYÜK HİZMET

Özcan Özbay

Chp Hollanda Birliği Hollanda da yaşayan kitap severleri düşünerek Türkiyeden içinde çocuk kitaplarıda olmak üzere yaklaşık 5 bin kitap getirtti.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Çocukların okuma yazma öğrenme kitaplarınında içinde olduğu büyük kolleksiyonda bir çok roman, hikaye, düşünce ve fikir kitapları bulunuyor.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Chp Hollanda Birliği başkanı Bülent Çoban kendisininde kitap okumayı çok sevdiğini belirterek “Bende fırsat buldukça kitap okumayı seviyorum. Hollanda da bir Türk kitapçı olmadığı için buradaki kitap okumayı seven dostların da faydalanabileceği böyle bir çalışma düşündük. Yaklaşık 5 bin adet çeşitli konulardaki kitaplar geldi.

Bu kitaplardan almak isteyen arkadaşlarımız Chp Hollanda birliği binasına gelerek istedikleri kitapları seçebilirler.”dedi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

“Okuyan insandan zarar gelmez” diyen Chp Hollanda Birliği Başkanı Bülent Çoban “farklı görüşlerde de olsa insanların her tür bilgiye ihtiyacı var. Açsınlar okusunlar.

Kitap almak isteyen dostlarımız Denhaag da bulunan Chp Hollanda Birliği binamiza gelerek buradan istedikleri kitabı alabilecekleri gibi, uzakta olup buraya gelemeyecek arkadaşlarımıza da talep ederlerse kargo ile kitap satışı yapılacaktır.”dedi.

Maksat Chp Hollanda Birliğine Gelir Getirmek

Bu çalışmamızda bize destek olarak kitapları buraya getiren nakliyeci dostumuzdan tutunda bunları binaya taşıyan arkadaşlara kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmamız ile hem kitap okuyan insanları sevindirmiş olacağız hem de Chp Hollanda Birliğine bir nebze olsa ekonomik destek sağlayacağız.”dedi.

Bir cevap yazın