• Çar. Nis 24th, 2024

TÜRKİYE`DE Kİ ÇOCUKLARIN OYUNCAKÇI TEYZESİ

ByHaber Merkezi

Tem 10, 2021

TÜRKİYE`DE Kİ ÇOCUKLARIN OYUNCAKÇI TEYZESİ

Özcan Özbay

Hollanda da Suheyla Acar ve arkadaşları her ay topladıkları Oyuncakları Türkiye deki imkanı olmayan yetim ve çocuklara göndererek oradaki çocukların mutlu olmalarına vesile oluyor.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Yıllardır sessiz sedasız bir şekilde yaptıkları bu çalışmada en büyük sorun olarak gördükleri nakliye işinide Hanzade Transport un sahibi Fırat Karlıoğlu ile aştıklarını belirten Süheyla Acar “Yardımlarıyla bu çalışmamıza destek veren Hanzade Transport şirketine sayın Fırat Karlıoğlu’na kendim ve tüm çocuklar adına teşekkür ediyorum.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardılar. Yaptığımız öyle çok büyük bir şey değil ama Türkiye de belirlenen bölgelerdeki kısıtlı imkanları olan çocuklarımıza her ay Hollanda genelinden topladığımız değerli oyuncakları gönderiyoruz. Orada bu oyuncakları dağıtan arkadaşlarımızdan gelen mutluluk fotoğrafları bizlere güzel şeyler yaptığımız duygusu veriyor.”dedi.

Süheyla Acar bu çalışmalarına imkanlar dahilinde devam edeceklerini belirterek “Lütfen sizlerde Evinizde bulunan temiz oyuncak ve çocuk kıyafetlerini bizlere ulaştırabilirsiniz. İletişim için 06-21 11 09 91 numaralı telefondan Ecem Feray ile görüşebilirsiniz. Destek veren herkese gönülden teşekkür ediyoruz.”dedi.

Bir cevap yazın