• Cum. Nis 26th, 2024

Peter R. de Vries Amsterdam’da vuruldu

ByHaber Merkezi

Tem 6, 2021

Peter R. de Vries Amsterdam’da vuruldu

Özcan Özbay

Hollanda`nın ünlü televizyon programcısı Peter R. de Vries bu gün saat 19.30 civarında Amsterdam Lange Leidsedwarsstraat’ta silahlı saldırıya uğradı.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Olayla ilgili yayılan videoda başından yaralandığı görülen ünlü televizyoncu Peter R. de Vries olay yerine gelen ambulans ile hemen hastaneye kaldırıldı.

Bir polis sözcüsü, çok sayıda kişinin olayı görmüş olabileceğini söylerken Görgü tanıklarından çok sayıda ihbar aldıklarını belirtti.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

OLAY NASIL OLDU

Peter R. de Vries bu akşam saat 19.30 civarı çekimler için RTL Bulvarı stüdyosuna geldiğinde silahlı saldırıningerçekleştirildiği ve Sosyal medya üzerinde yayılan videoda Peter R. de Vries başından yaralı bir şekilde sırt üstü yerde yattığı görülüyor. Olay yerinde olan bazı vatandaşların kendisinden gecmis olarak yerde yatan Peter R. de Vries e yardım etmeye çalıştıklarıda videoda görülmekte.

Olayın ardından silahlı saldırıyı gerçekleştirildiği söylenen beyaz tenli bir şahsın olay yerinden uzaklaştığı ihbarını alan Polis yaptığı takip ve araştırmalar sonucunda zanlıyı A2 Otoyolunda yakaladığını açıkladı.

PETER R. DE VRİES İN VURULDUKTAN SONRAKİ VİDEOSU SOSYAL MEDYADA

Olayın duyulması tüm Hollanda da infial yaratırken olayın hemen sonrasında çekildiği tahmin edilen bri video sosyal medyada paylaşıldı. Videoda de Vries yerde kendisinden geçmiş olarak yatıyro ve başından kan akıyor.

Polis bu videonun paylaşılmamasını istediği için bizde Gazetecilik görevimizi yaparak yayımlamıyoruz.

Bir cevap yazın