• Cum. Nis 19th, 2024

HOLLANDA`DAN TÜRKİYEDEKİ SANATÇILARA DESTEK

Özcan Özbay ( Özel Haber )

Türkiye`de pandemi döneminde yaşanılan işsizlik nedeniyle yaşamlarına son veren 143 sanatçıya dikkat çekmek ve organizasyonda toplanacak parayı direk Türkiye ye göndererek belirlenecek ihtiyaç sahiplerine verilmesi için bir organizasyon düzeneniyor.

Chp Hollanda Birliği, DRT Yayıncılık ve Sanatçılar adınada Seyhan Palamut`tan oluşan çalışma grubunun hazırladığı organize 27 Haziran Pazar günü saat 16.00 da başlayacak ve gece 22.00 de sona erecek.

Programa Hollanda da sahne alan neredeyse tüm sanatçılar destek verirken Türkiye den de tanınmış isimler dijital olarak bağlanarak desteklerini sunacaklar.

Pandemi nedeniyle salona en fazla 50 kişi alınacağını belirten çalışma grubu üyeleri bunun bir yardım kampanyası olduğuna vurgu yaparak “Programa salona gelmeden de destek vermek isteyen insanlarımızın olabileceğini düşünerek CHP VERENİGİNG NEDERLAND – NL 25ABNA010183904 nolu hesap açıldı. Türkiye de ki sanatçılarımıza gönüllerince bir yardımda bulunmak isteyen herkes bu numaraya diledikleri miktarı yatırabilirler. Ayrıca Salona gelecek herkesten de 50 euro yardım parası toplanacak. Yemekli ve müzikli programda misafirler yapılacak canlı bağlantılardaki sanatçılarla da görüşme fırsatı bulacaklar.”dedi.

Program canlı olarak Facebook üzerinden CHP Hollanda Birliği resmi sayfasında ve CHP avrupa birlikleri sayfalarında yayınlanacak.

Program saati: 16.00-22.00
Adres: Zichtenburglaan 16, 2544 EB / Den Haag

Bir cevap yazın