• Çar. Nis 24th, 2024

OZAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Özcan Özbay (Özel Haber)

Hollanda da 21 yasındaki Konservatuar öğrencisi Ozan Çetinkaya Müzikteki başarısını şimdi Hollanda dizilerinde de göstermek istiyor.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

2 Aralık 2000 yılında Hollanda da dünya ya gelen Ozan Çetinkaya müzisyen bir aileden gelmenin avantajını yaşıyor. Babası da müzisyen olan Ozan Çetinkaya 4 yasında başladığı müzik çalışmalarına 7 yasına kadar bir çok enstürüman denedi. 7 yasında Keman ile tanıştıktan sonra kendi deyimi ile “Aradığımı buldum”diyen Çetinkaya 2018 yılında Rotterdam Çodarts conservatuvarında Türk müzik bölümünde keman bölümünde akademik eğitim almaya başladı.

Müziğin yanı sıra tiyatro ve sinemayada duyduğu ilgi yüzünden bir çok kez yaptığı denemeler sonuç verdi ve ilk tiyatro rolünü 2014 yılında aldı. Sahnenin tozunu yutan her sanatçı gibi Ozan Çetinkaya da bir daha sahneden kopamadı. Müzik ve sinema, tiyatroyu birlikte yürütmeye başladı.

Bu güne kadar birçok toyatro oyununda rol alan Çetinkaya bunun yanı sıra bir çok tv dizisinde de küçük roller aldı.

Ozan Çetinkaya suan titizlikle saklanan yeni bir dizi projesinde rol almaya hazıralanıyor. Yönetmenleri kesinlikle bilgi yasağı koyduğu için bize bilgi veremeyen Çetinkaya sevenlerine küçük bir ipucu verdi ve “Bu dizide ben bir Polis memurunu oynayacağım.”dedi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Müzik çalışmaları da devem eden Ozan Çetinkaya bir çok önemli konserde Hollanda ve DÜnya çapındaki sanatçıya kemanı ile de eşlik etmiştir.

Bir cevap yazın