• Cum. Nis 26th, 2024

ROTTERDAM DA GÜPEGÜNDÜZ GENC BiR KADINA TECAVÜZ

ByHaber Merkezi

Eyl 22, 2020

ROTTERDAM DA GÜPEGÜNDÜZ GENC BiR KADINA TECAVÜZ

Özcan Özbay

Rotterdam Zuider Parkta koşu yapan 20 yasında bir kadın kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler tarafından güpe gündüz tecavüze uğradı. Polis olayla ilgili iki kişiyi arıyor.

Geçtiğimiz günlerde Rotterdam Zuiderpark Promenade West yakınlarında sabah kosusu yapan 20 yasındaki bir kadın koşu parkurunun park içinden geçen kısmına geldiğinde önünü kesen erkekler tarafından saldırıya uğrarı ve çalılıklara doğru götürülere orada güpegündüz tecavüze uğradı. Saldırganlar tecavüz ettikleri kadını orada bırakarak hızla olay yerinden uzaklaştılar.

Bir süre sonra kendine gelen 20 yasındaki kadın telefonu ile bir arkadaşını arayarak durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri talihsiz genç kadını Groene Kruisweg ve Pendrechtseweg’in köşesinin yakınında buldu.

Alan tarandı ve adli tıp araştırmacıları bölgede köpeğiyle gezen bir vatandaşı sorguya aldı. Çevrede bulunan tüm güvenlik kamera görüntüleri toplandı.

Rotterdam gibi hareketli bir yerde güpegündüz meydana gelen bu tecavüz olayına polis özel itina gösteriyor. 20 özel dedektif olayla ilgili çevrede yoğun araştırma yapıyor.

Olaydan kısa bir süre sonra yoldan geçen kişinin mağdura yardım ettiği ve kimliğini açıklamadığı tespit edildi. Polis bu kişiyi de aramakta.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın