• Cum. Nis 26th, 2024

HERŞEY EĞİTİME DESTEK İÇİN

Özcan Özbay

Hollanda da yardım sever insanlar ellerinden geldiğince Türkiye de ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatmaya devam ediyorlar. Royal Fish ve Mozaik cafe Restaurant Türkiyede Eğitime verdiği desteklerle tanınan Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı nın çalışmalarına destek olmak amacıyla Haring günü düzenlediler.

25 Temmuz Cumartesi günü Mozaik cafe Restaurant da gerçekleşecek olan Haring günü etkinliğine Hollanda nın tanınmış Balıkçısı Royal Fish de katkıda bulunmak amacıyla organizede yer alıyor.

Bu gün içerisinde satılacak olan tüm Haring lerin gelirleri Türkiye de eğitim bursları ve çeşitli yardım çalışmaları yapan Hollanda Can Erzincanlılar Vakfına bağışlanacak.

Konuyla ilgili düşüncelerini belirten Royal Fish’in sahibi yardım sever işadamı Nuri Yıldız “Hollanda’da Eğitim üzerine çok önemli çalışmalar yapan, ve onlarca öğrenciye burs desteği sağlayan, bunun yanı sıra bir çok faliyetler düzenleyerek Anayurdumuza destek sunan Hollanda Can Erzincanlılar vakfını çok yakından takip ediyorum. Onların bu çalışmalarına her zaman olduğu gibi yine bir nebze olsun destek olabilmek amacıyla bu organizede yer aldık. Vakıf yönetimini yürekten kutluyor, kendilerine tüm çalışmalarında destek olmaya devam edeceğimizi bir kez daha yeniliyorum.”dedi.

Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı başkanı Murat Kurt ta tüm çalışmalarında kendilerine destek olan herkese çok teşekkür ettiğini belirterek “Yardım sever dostlarımız yaptığımız tüm etkinliklerde bizlere desteklerini hiç esirgemiyorlar. Türkiye de okuyan çocuklarımızın eksiklerini tamamlamak, kendilerine yardımlarda bulunup daha rahat şartlarda okumalarını sağlayabilmek amacıyla başlattığımız Eğitime destek kampanyamız doğrultusunda etkinliklerimiz sürecek. Bizlere bu çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen tüm yardım sever dostlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

2019 Yılında da yine bu şekilde bir Haring günü düzenlediklerini belirten Kurt “Geçen yıl ki organizede yine bu değerli dostlarımızın destekleri ile yüzlerce öğrencimize kırtasiye ve okul malzemeleri yardımında bulunduk. 25 Temmuz Cumartesi günü yapacağımız bu etkinliğe kapılarını açarak mekan temini yapan Mozaik Cafe Restorant yöneticilerine de çok teşekkür ederiz.” dedi.

Murat Kurt “Yardım severleri ve Haring sevenleri 25 Temmuz da Mozaik Cafe Restaurant’a ki bu anlamlı aktiviteye katılmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki bu zor süreçte dayanışmanın azı çoğu olmaz. Gelin hep birlikde geleceğimizin gençlerine omuz verelim.”dedi.

Program daha sonra Hollanda nın sevilen sanatçısı Hasan Kazan’ın sunacağı türkülerle devam edecek.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın