• Cum. Nis 26th, 2024

3 TÜRK KOŞUCU ARANIYOR

Özcan Özbay (Özel haber)

Kendisi de eski uyuşturucu müptelası olan ancak daha sonra tedavi görerek yaşadığı tecrübeleri şimdi okullarda öğrencilere anlatarak onları uyuşturucu konusunda bilgilendiren, bu konuda birde TABU isimli kitap yazan Ahmet Türkmen şimdi de Bağımlılık ve Psikolojik sorunu hakkında (STİGMA) yani önyargıları kırmak amacıyla hazırladığı bir grupla 555 kilometre koşacak.

Ülkede yaşayan Türklerin içinde de bu sorunlarla mücadele eden ancak bu tür aktivitelere hiç katılmadıkları için hep Hollandalı yada diğer azınlıkların katılımının kendisini üzdüğünü belirten Türkmen “Bu koşuda amacımız tüm Tabuları yıkmak, önyargıları kaldırmak. Türkler içerisinde bay yada bayan farketmiyor 3 arkadaş arıyorum ekibimde bizlerle beraber bu etkinlikte yer alacak.”dedi.

Koşuyla alakalı bilgi almak isteyenlerin https://www.socialrun.nl/socialrun-2019/in-het-kort/ sitesinden detaylı bilgi alabileceğini de sözlerine ekleyen Ahmet Türkmen “Ben vatandaşlarımızın belki kendileri yada yakınlarınında yaşadığı bu olayları utanarak gizlemek yerine bilinçlenerek tedaviye hazırlamak, bu durum karşısında dik durmalarını sağlamak istiyorum. vatandaşlarımızın bilinçlenmesini istiyorum. Bunca zamandır bu konularda çalışmalarım var ancak bu sadece benim çabalarımla olmuyor.”dedi.

Konuya ilgi duyanlar ve “Bende kosarim”diyenler irtibat numarasi olarak :
0630102992 – Ahmet Türkmen i arayabilirler

Bir cevap yazın