• Cum. Nis 26th, 2024

4 . ALTIN LALE BAŞARI ÖDÜLLERİ 28 EKİM DE

ByHaber Merkezi

Eyl 26, 2018

4 . ALTIN LALE BAŞARI ÖDÜLLERİ 28 EKİM DE

(3. Altin Lale Basari Odulleri Balosu Videosu)
Özcan Özbay

Hollanda da geleneksel olarak yapılmaya başlanan ve bu yıl 4. şu gerçekleştirilecek olan Altın Lale Başarı ödülleri ve Cumhuriyet Balosu, 28 Ekim 2018 Pazar Den Haag ta Opera Salonun da 500 özel davetlinin katılacağı bir balo ile gerçekleşecek.

Hollanda da halkın oyları ve 11 kişilik seçkin jüri nin seçeceği Yılın İş Adamı, Yılın İş kadını, Yılın Derneği, Yılın Sporcusu, Yılın Basın ödülü, Yılın Sanatçısı, Yılın Sağlık ödülü, Yılın gönüllüsü, Yılın Politikacısı, Yılın Genç Girişimcisi, Yılın Kültür ödülü, Jüri özel ödülü ve Türkiye den son 50 yılın en iyisi ÖMÜR BOYU ALTIN LALE YAŞAM ödülleri için yüzlerce kişi ve kuruluş yarışıyor.

10 Ekim tarihine kadar aday olunabilecek veya önerilecek olan etkinlikte, Jüri bu adaylar arasından 3 kişiyi finale bırakacak ve yarışma akşamı birinciler Baloda açıklanacak. Önceki Altın Lale etkinliklerinde Türkiye den ilk yıl Ömür boyu yaşam ödülünü Naim Süleymanoğlu, 2 çi Altın Laleyi Türkan Şoray, 3cu Altın Lale ödülünü de Fatma Girik aldı. Bu yıl 4 Altın Lale içinde bir çok sanatçı kıyasıya yarışmakta. Organize Komitesinden Hülya Kaya Kula da yaptığı açıklamada “Gecemize katılacak olan 500 konuğumuzu en iyi şekilde ağırlıyoruz. Kıyafet mecburi. Misafirlerimiz beraberlerinde Lütfen davetiyelerini de getirirlersele hiç bir sorun olmadan gecenin eğlencesine başlayabilirler. Ayrıca aynı gece Cumhuriyet Güzeli, Altın Lale güzelli ve Radyo Deniz güzelleri de seçiliyor. Bu yıl yine Hollanda, Belçika ve Lüksemburg güzelleri onur konuğumuz ve güzellik yarışması jürisinde. Gecemizde canlı müzik, sanatçı ve bir çok sürprizler bulunmaktadır. Cumhuriyet Balosu bizler için çok önemli. Canlı müzik sınırsız yemek, sınırsız alkolsüz içecek ve bir çok sürprizler hazırlıyoruz. Gayemiz başarılı insanları ödüllendirmek.”dedi.

Organizatör ve Altın Lale Komite başkanı Bülent Türker de bu yıl 4 ncüsü gerçekleşecek Altın Lale Başarı Ödülleri ve Cumhuriyet Balosu için şunları söyledi; “Bu yıl bu etkinliğimizin 4.ncüsünü gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Bizi destekleyen kişi ve kuruluşlara teşekkürler. Amacımız Cumhuriyetimizi yaşatmak ve Atatürk sevgisini insanlara yaşatmak. Ayrıca Hollanda da başarılı olmuş kişi ve kuruluşları ödüllenirmek. Birde Türkiyede 50 yılın en iyisine Altın Lale yi vermek. Çok büyük ilgi görüyoruz.Destek verenlere teşekkür ederiz. Bu yıl 50 yıl Ömür boyu yaşam ödülü için Ediz Hun, Filiz Akın, Metin Akpınar, Şener Şen ve Erol Evgin ile Cüneyt Arkın yarışmakta. Bu yıl 4 cu ALtın Lale Naim Süleymanoğlu anısına yapılmakta ve onun içinde bir özel ödül Anıt mezarını en iyi hazırlayan mimara kızları Sezin ve Esin Süleymanoğlu tarafından verilecektir. Ayrıca geceye Halil Mutlu da davet edildi. Türkiye den ünlü organizatör ve menejer Bircan Şilan ve eşi Ümit Şilan da onur konuğu olarak organizeye şeref vereceklerdir. Ayrıca Jüri özel ödülüde Atatürkçü sanatçılara verilmekte bu dalda a Haluk Levent, Candan Erçetin
ve Erol Evgin ile Derya Derin yarışıyor. Ben tüm katılımcılara başarılar diliyorum.”dedi.

Bir cevap yazın