• Per. Mar 28th, 2024

CHP 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Başkan yeniden Arzu Özalp Seçildi

ByHaber Merkezi

Haz 20, 2017

CHP 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Başkan yeniden Arzu Özalp Seçildi

Özcan Özbay / Rotterdam (Özel Haber)

CHP Hollanda Birliği önceki gün Rotterdam Art Hotel Konferans salonunda 3. Olağan Genel Kurulunu yaptı. İlginin yoğun olduğu genel kurulda Divan Başkanlığını CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi yaptı.
chp 3.genel kurul1İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan Genel Kurulda katılımcı dernek, vakıf ve kurum temsilcilerinin yaptıkları kısa konuşmalar ardından söz alan CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi “Bu güzel kalabalık ve bütünlüğü görmek çok güzel. Zaman Birlik günü, zaman beraberlik günüdür. Eksiklikler olabilir ama kırıcı olmadan yapıcı olun. Hepimiz birlikte iç sıkıntılarla uğraşıp vakit geçirmeden şu AKP hükümetini bitirelim. Sayın Genel Başknimizin yürüyüşüne karşı çıkılıyor, hatta karşı yürüyüş düzenlemek için çalışıyorlar. insanın aklı duruyor, karşı yürüyüş ne demek. Adalet istiyoruz diye yürüyen birine karşı yürüyüş adalet istemiyoruz diyemi yürüyeceksiniz. Bunlar paniklemeye başladılar, başlarına gelecekleri biliyorlar.”dedi.
chp 3.genel kurul2Temenni ve tavsiye konuşmaları ardından seçime geçildi. Son dakikada salonda bulunan misafirlerden Sevda Balı başkanlık için adaylığını açıkladı. iki başkan bir liste olarak girilen seçimde 101 oy Arzu Özalp e giderken 7 oy da son dakika başkan adayı Sevda Balı için çıktı.
chp hollanda birligi baskani arzu ozalpSeçim sonucunun açıklanmasının ardından tebrik konuşmaları yapıldı. Son olarak konuşan başkan Arzu Özalp partililere ve misafirlere hitaben yaptığı konuşmada kendisine güvenerek yeniden bu göreve layık görüldüğü için mutlu olduğunu ve herkese teşekkür ettiğini belirterek “Güzel bir genel kurul geçirdik ben katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Seçmenimizin bana yeniden bu görevi vermesi bana olan güvenini göstermesi beni çok mutlu etti, umarım onların bu güvenlerini boşa çıkartmam. Bu arada Sevda Balı hanımı da medeni cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. kendisi ile mutlaka ortak çalışmalar yapacağız, fikirlerinden faydalanacağız”dedi.
sevda bali baskan adayiSeçim sonrasında mikrofon uzattığımız son dakika adayı Sevda Balı de kendisininde CHP li biri olarak 2 dönemdir bu yönetimi takip ettiğinibelriterek “bana göre belirlediğim eksiklikler var, onları düzeltebilmek, düşüncelerimi hayata geçirebilmek ve dahada büyüyebilmek amacı ile adaylığımı açıkladım. Son dakika spontane gelişen bu durumda bana yinede sandıktan oy çıkması beni sevindirdi. Bundan sonraki ilk seçimde bende kende listem ile aday olacağım. Yönetime başarılar diliyorum.”dedi.
ali haydar hakverdi chp ankara milletvekiliSon olarak mikrofonlarımıza konuşan CHP Ankara Milletvekili Avukat Ali Haydar Hakverdi geniş katılımlı olmasından memnun olduğunu belirterek “Bu geniş katılımlı genel kuruldan birlik ve beraberlik çıktığını görmekten memnunum. Hollanda da Cumhuriyet Halk Partisini temsil edebilecek yeni ve daha dinamik bir yönetim oluştu. ben şimdiden hepsini tebrik ediyor başarılar diliyorum. “dedi.
Necdet YuksekbasNecdet Yüksekbas ta yaptigi konusmada “3.Olağan Genel Kurulumuzun düzenli, demokratik ve başarılı bir şekilde sonuçlanmasında emeği geçen, başta önceki Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere emek koyan çalışma gruplarına, üyelerimize, Ankara Mİlletvekilimiz Sayın Ali Haydar Hakverdi ve divan üyelerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarına, Yöneticilerine, halkımıza, bizlere mesajlar göndererek destek veren ve başarı dileğinde bulunan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. “dedi.

CHP Hollanda Birliğinin 3. Olağan Genel Kurulunda Seçilen yeni yönetim ve görev dağılımı şöyle;

Baskan Arzu Özalp

Yonetim Kurulu Uyeleri

Necdet Yuksekbas
Bulent Coban
Onder Yilmaz
Mumin Gezici
Yasemin Atalay
Ali Celebi
Cafiye Sahin
Ahmet Kaya

Yedek Uyeler:

Efe Katircioglu
Hasan Sahin
Ender Cay

Denetleme Kurulu

Nurhettin Burhan
Enver Kiliccan
Orhan Mengu

Yedek Uyeler:

Hikmet Kurt
Ozlem Ozol

Disiplin Kurulu

Mustafa Ozer
Zati Yurdakul
Sufat Celik

Yedek Uyeler:

Sevim Celebi
Songul Arinoglu

Bir cevap yazın