• Cts. Tem 27th, 2024

YANLIS HESAP ROTTERDAM`DAN DÖNDÜ

ByHaber Merkezi

Mar 18, 2017

YANLIS HESAP ROTTERDAM`DAN DÖNDÜ

Özcan Özbay

Rotterdam da Turk asilli siyasilerimizden isci Partisi Charlois Belediye Baskan Yardimcisi Zeki Baran onceki gun kendi hakkinda Turkiye merkezli Akit Gazetesinde yer alan karalayici haber uzerine Hollanda da Turk sivil toplum orgutu temsilcileri, siyasiler ve onde gelen isimlerin de hazir bulundugu bir basin toplantisi duzenleyerek Yalan haber yazan gazeteyi kinadigini acikladi.

Charlois Belediye binasinda yapilan Basin toplantisina Holalnda da aktif bircok hemseri dernekleri temsilcileri, siyasiler ve stk temsilcileri katildi.Zeki baran basin toplantisi tek k

Toplantida bir konusma yapan Zeki Baran “Bu ulkede beni herkes tanir. Turkiye ile cok yonlu calismalar icerisindeyim. Bunun disinda da Hollanda dan Turkiye ye gidecek olan Hollanda li temsilcilerle de surekli Turkiye seyehatleri yapmaktayim. Bahse konu yayinlanan fotograf ta yine boyle bir toplanti icin gittigimiz Kayseride cekilen bir resimdir. Bu haberi yapan sahis her kimse Hollanda da ki siyasi hayattan bile bi haber zavalli biridir. Hollanda da Belediye baskanlari Kral atamasi ile belirlenir. Bu sacma sapan ici disi yalakalik ve yalan kokan haber tamamen buralardan haberi bile olmayan masa basinda kime camur atsam diye oturan zavalli birinin isidir. Bu haberi yazanida, yayinlanmasina izin veren mudurunude gazetenin kendisinide kiniyorum.”dedi.

Daha sonra konusan Pvda Rotterdam Grup baskani Leo de Bruijn ve Charlois Belediye Baskani Ronald Tode Zeki Baran ile uzun yillar calistiklarini ve kendisinin yaninda olduklarini belirtti.

Basin mensuplarininda sorularini cevaplayan Baran olayin once Gazete yoneticileri ile gorusulup sonrasinda gelecek olan tavir karsiliginda adli mercilere tasinacaginida sozlerine ekledi.

Bir cevap yazın