• Per. Mar 28th, 2024

İniş Takımları Açılmayan Uçak Az Kalsın Faciaya Neden Oluyordu

ByHaber Merkezi

Şub 25, 2017

İniş Takımları Açılmayan Uçak Az Kalsın Faciaya Neden Oluyordu

İniş Takımları Açılmayan Uçak Az Kalsın Faciaya… door haberler
Hollanda’da iniş takımları kırılan, 58 yolcuyu taşıyan uçak faciada kıl payı döndü. Pilotun başarısıyla uçak başarılı bir şekilde havalimanına indi.

Ağır rüzgarın etkili olduğu Batı Avrupa’da 58 yolcu taşıyan İngiliz hava yollarına ait uçak Amsterdan havalimanına iniş yaptığı sırada uçağın iniş takımları kırıldı.

Pilotun iniş takımları açılmayan uçağı başarılı bir şekilde piste indirmeyi başardığını belirten havaalanı yetkilileri olayda hiç kimsenin yara almadığı ve uçak piste iniş yaptıktan sonra tüm yolcuların uçaktan tahliye edilip güvenli bir şekilde otobüsler ile terminale taşındığını belirttiler.

Uçağın Amsterdam iniş sırasında problem yaşadığını belirten havayolu şirketi yetkilileri, önceliklerinin yolcularının sağlığı olduğunu belirttiler.
İçinde 59 yolcunun olduğu uçağın iniş yaptığı sırada sağ iniş takımlarının kırılmasından dolayı uçağın sağa doğru yatarak iniş yaptığı anları uçakta bulunan bir yolcu videoya aldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, uçağın içerisindeki bir yolcu görüntüleri kaydederek sosyal medya hesabından kaza anını paylaştı. Ölümle burun buruna olan yolcunun rahat tavırları ortaya ilginç bir görüntü sergiledi.

Bir cevap yazın