• Cum. Mar 29th, 2024

Eski Kiz Arkadasi Çiplak Fotografini Sosyal Medyadan Paylasti, Intihar Etti

ByHaber Merkezi

Şub 23, 2017

Eski Kiz Arkadasi Çiplak Fotografini Sosyal Medyadan Paylasti, Intihar Etti

Hollanda’da, 15 yasindaki Onur Hakan Cücü isimli Türk genci, eski kiz arkadasi çiplak fotografini sosyal medyadan paylasinca binanin çatisindan atlayip yasamina son verdi.

Hollanda’da sosyal medya üzerinden çiplak fotografinin yayildigini gören Enschede kentindeki Bonhoeffer Koleji 3.sinif ögrencisi 15 yasindaki Adanali Onur Hakan Cücü, ailesinin evine yakin bir binanin çatisindan atlayarak intihar etti.
onurrip
SON MESAJI

Türk gencinin ölüm haberi kenti yasa bogdu. Polis, olay hakkinda sorusturma baslatti. En son kiz arkadasiyla mesajlasan Cücü’nun son sözleri “Seni çok sevdim. Ben gidiyorum hosça kal. Her sey için özür dilerim. Internetimi de kapatiyorum, istedigini yollayabilirsin” seklinde oldu.

ESKI KIZ ARKADASI ÇIPLAK FOTOGRAFINI PAYLASTI

Cücü’nün son mesajindan birkaç saat önce Instagram’da çiplak fotografinin yayildigini fark etmesinin arkasindan kiz arkadasiyla vedalasarak, ailesinin evine yakin bir yüksek binanin üstüne çikarak asagi atlayip intihar ettigi bildirildi.

ARKADASLARI GÖZYASLARINA BOGULDU

Onur Hakan’in evinin önünde toplanan 200’den fazla okul arkadasi, gözyaslari içinde yasadiklari soku atlatmaya çalisti.

ESKI KIZ ARKADASI PISMANMIS

Intihar sonrasi, Cücü’nün Enschede’nin Deppenbroek semtindeki evleri taziye akinina ugrarken, Cücü’nün okul arkadaslari fotografi yayan kisinin Bonhoeffer kolejinin eski kiz ögrencisi oldugu ve hatta bazilarinin kizla irtibata geçip, neden böyle bir sey yaptigi ile ilgili sorular sorduklari ve kizin da fotografi yaydigina pisman oldugu bilgisi verildi.

TÜRKIYE’DE DEFNEDILECEK

Konuyla ilgili açiklama yapan emniyet basin sözcüsü, “Elimizde bu konuda henüz bir delil yok ve bu yüzden de kimseyi suçlayamayiz. Su an sadece tahminler yürütülüyor. Bu konuda savcilik inceleme baslatti. Resit olmayan çocuklardan bahsediyoruz. Yapilacak incelemelerin ardindan adliyeye sevk edilip edilmeyecegine karar verilecek” denildi. Onur Hakan Cücü’nün cenazesinin Türkiye’de memleketlerinde defnedilecegi belirtildi.

Bir cevap yazın