• Cts. Nis 20th, 2024

Kilisede Çekilen Cinsel Içerikli Film Büyük Tepki Çekti

ByHaber Merkezi

Oca 12, 2017

Kilisede Çekilen Cinsel Içerikli Film Büyük Tepki Çekti

Hollanda’nin Tilburg kentindeki St. Jozef Kilisesi’nin günah çikarma kabininde cinsel içerikli film çekildigi ortaya çikti. Kilise, film yapimcilari hakkinda dava açmaya hazirlaniyor.

”ÜRKÜTÜCÜ VE IGRENÇ”

Kanal bir süre önce, agirlikli müsterisi çocuklu aileler olan Walibi eglence parkinda çekilen bir cinsel içerikli film nedeniyle elestirilere hedef oldu. Kanal yönetimi, özür dileyerek filmi yayindan kaldirdigini açikladi. Ancak kaldirilan filmin yerine konan cinsel içerikli filmin ise Tilburg’daki tarihi St. Jozef Kilisesi’nin günah çikarma kabininde çekildigi ortaya çikti.

BBC Türkçe’nin aktardigina göre Hollanda’nin Tilburg Televizyonu tarafindan duyurulan bu haber, kilisenin tepkisine neden oldu. Rahip Jan van Noorwegen, günah çikarma kabininde cinsel içerikli film çekilmesini, “ürkütücü ve igrenç” diye degerlendirdi.

Filmin ne zaman çekildigini bilmedigini söyleyen rahip, kilisenin günde sadece birkaç saat açik kaldigini belirtti.

KANAL SAHIBI ÖZÜR DILEDI

“Içeri nasil girdiler bilmiyorum. Burasi cinsel içerikli film çekilecek yer mi?” diyen Rahip Noorwegen, yapimcilar hakkinda suç duyurusunda bulunmak için Kilise Konseyi ile görüsecegini açikladi.

“Meiden van Holland” adli sifreli kanalin sahibi Kim Holland, filmin disaridan bir yapimci tarafindan çekildigini belirterek, özür diledi. Holland, kilisede çekilen filmin de yayindan kaldirildigini açikladi.

St. Jozef Kilisesi Rahibi ven Noorwegen ise suç duyurusunda kararli olduklarini vurgulayarak, “Özürün ne faydasi var. Dava açilirsa belki bir dahaki sefere böyle bir seye cesaret edemezler.” diye konustu.

Bir cevap yazın