• Cum. Nis 19th, 2024

THY AMSTERDAM MÜDÜRÜ AHMET ŞAHİN`DEN VEDA

ByHaber Merkezi

Kas 30, 2016

THY AMSTERDAM MÜDÜRÜ AHMET ŞAHİN TANZANİA`YA GİDİYOR

Özcan Özbay

Türk Hava Yolları Amsterdam Müdürü Ahmet Şahin Hollanda da ki görev süresini tamamlayarak veda hazırlıklarına başladı. Şahin 1 Ocak 2017 de Hollanda ya veda edecek.

Konu ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Ahmet Şahin açıklamasında “Görev sürem boyunca Milli Bayrak Taşıyıcımız Türk Hava Yolları’mizi Hollanda’da elimden geldiği kadar iyi şekilde temsil etme gayretinde olurken, bütün motvasyonum , milletimizin varlığı ,her bir kuruşunda bütün vatandaşlarımızın hakkı olan şirketimizi iyi yerlere getirmek ölmüştür.

Bu süreçte sizlerin ,Sivil Toplum Örgütlerimizin,Acentelerimizin ve Hollanda’da yaşayan bütün vatandaşlarımızın önemli katkı ve desteklerini görmüş olmak beni sevindirmiştir. Bu vesile ile hepinize teşekkürü borç bilirim. Şahsıma ve nezdimde şirketimize olan desteğinizin görevi devralacak arkadaşımada aynı şekilde devam edeceğine eminim.”diyen Şahin, “2011 yılı Mayıs ayında başlayan Amsterdam Müdürlüğü görevim 1 Ocak 2017 itibariyle nihayete erecektir. Yeni görev yerim Tanzania’nın güzel şehri Dar eş Salaam olacaktır. Dar eş Salaam’ın yanısıra Tanzania’da Klimanjaro ve Zanzibar hatlarının sorumluluğuda bende olacaktır.”dedi.

Hollanda dan mutlu anılarla ayrıldığınında altını çizen Ahmet Şahin 2011 yılından bu yana görev yaptığı Hollanda da toplumun her kesiminle düzeyli bir yakınlık kurduğunu, kendisine göre başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek “2011 yılında haftada 21 seferle devraldığım görevimi haftada 35 sefer ile yeni gelecek arkadaşıma devrediyorum.”dedi. Şahin, gelecek te de yeniden yolların kesişmesini istediğinide sözlerine ekledi.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

1 Ocak 2017 de görevini THY Singapur müdürü Cengiz İnceosman`a devredeceğini de belirten Ahmet Şahin, görevi devredeceği İnceosman`a da şimdiden başarılar diledi.

Bir cevap yazın