• Sal. Mar 19th, 2024

HÜSNÜ UYSAL`DAN FARKLI BiR CALISMA

ByHaber Merkezi

Eki 18, 2016

HÜSNÜ UYSAL`DAN FARKLI BiR CALISMA

Özcan Özbay

Muzigi Baris Manco ve Kurtalan Expres ile yapan daha sonra geldigi Hollanda ya yerleserek yuva kuran Muzik adami Hüsnü Uysal müzik calismalari disinda sevenlerinin karsisina son on yildir öykü, hikaye ve masal anlatıcısı olarak çeşitli ortamlarda, ayrıca bunlara ek olarak son üç yıldır da tiyatro sanatçısı olarak cikiyor.
hhusnu uysalBu yıl 100. kuruluş yıldönümü kutlanan Rotterdam Zuid, Vreewijk semtinin kutlama etkinliklerinde gordugumuz degerli muzik adami Uysal, Rotterdamswijktheater (RWT) ile birlikte ‘Status Apart(e)’ adlı tiyatro oyunda yer aliyor.

Konu ile ilgili gorustugumuz Hüsnü Uysal ” Ben ve eşim Anja Moll bu oyunda rol almış bulunuyoruz. İki buçuk saat uzunluğunda bu tiyatro oyunu kısa oyunlarla Vreewijk semtinde çeşitli lokallerde sunulmaktadır. Ben kendi bestem ‘Selam’ adlı eserimle bir katkıda bulunuyor ve bana verilmiş olan rolümü gerçekleştiriyorum. “dedi.
hhusnu uysal123 Ekim tarihine kadar surecek olan bu oyun serisini izlemek ve bilgi almak isteyenler http://www.rotterdamswijktheater.nl/voorstelling/status_apart_e/95
https://www.facebook.com/RotterdamsWijktheater/ adreslerinden bilgi alabilirler.

Bir cevap yazın