• Per. Nis 25th, 2024

HOTIAD 2015 Basari Ödülleri Sahiplerini Buldu

ByHaber Merkezi

Eki 6, 2016

HOTIAD 2015 Basari Ödülleri Sahiplerini Buldu

Özcan Özbay

Hotiad in geleneksel hale getirdigi ve bu yil dorduncusu gerceklesen Basari odulleri, ödül törenine yogun bi rkatilim oldu. Yilin Ogrencisi, Kultur Sanat, Genc Girisimci ve Basarili Sporcu baslikalri altinda dört kategoride 2015 yilinin en iyileri seçildi.

Basta HOTIAD’a üye isadamlari olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçiligi Maslahat Guzari Kurtulus Aykan, Rotterdam Baskonsolosu Sadin Ayyildiz, Amsterdam Baskonsolosu Tolga Orkun ve DENK partisi Milletvekili Selçuk Öztürk ile PvdA isci partisi Milletvekili Yasemin Cegerek ve çok sayida STK temsilcileri büyük merakla ödül törenini takip ettiler.
hot16HOTIAD Baskani Hikmet Gürcüoglu`nun acilis ve hosgeldin konusmasi ile baslayan etkinlik Gazeteci Omer Hunkar Ilik in sunuculugunda devam etti. Rotterdam Sanat Müzigi Korosu`nun muhtesem konseri esliginde gerceklesen Odul toreninde Kleurrijk Dans grubu uyeleri Turkiye den gelen Sosyal Politikalar Bakanligi Engelli ve Yasli Hizmetleri Genel Müdürü Ishak Ciftci ve beraberindeki ekibin sundugu ozel gosteri ile davetliler unutamadiklari bir aksam yasadilar.

Yuksek Petrol Muhendisi Hikmet Gurcuoglu ( Hotiad Baskani), Yuksek Makina Muhendisi Serif Akturk (Hotiad Baskan Vekili), Avukat Ejder Kose (Turk Hukukcular Birligi Baskani), Huri Sahin (Guney hollanda GL Partisi Lideri), Muhendis Aydin Durmus ( Turk Muhendisler Birligi Baskani), Drs. Murat Ersoy ( Turk Akademisyenler Birligi Baskani), Prof. Dr. Nedim Bahcekapili (Avrupa islam Universitesi Rektoru), Selcuk Ozturk (Denak Partisi Milletvekili), Prof. Dr. Kutlay Yagmur (Tilburg Universitesi Edebiyat Fakultesi) den olusan Jurinin sectikleri odule deger isimler davetlilerin gozleri onunde belirlenerek Noter Emre Teker tarafindan aciklandilar.
odul sahipleriDört kategoride 2015 yilinin en iyileri seçildi

Basarili kisileri bulup cikartarak ornek olmalari icin kendilerine firsat vermeyi amaclayarak baslayan Hotiad in bu geleneksele donusen calismasinda bu yilda onceki yil gibi 4 Katagoride Yilin En iyileri Secildi.

Yilin Basarili Ogrencisi dalinda Mehmet Akif Baser, Kultur Sanat Dalinda Fotograf sanatcisi Ahmet Polat, Genc girisimci dalinda Yakup Ozdemir ve Yilin Basarili sporcusu odulune de Nisa Tutucu odule kayik gorulen isimler oldu.

HOTIAD Basari ödülüne layik gorulen isimlere basariyi tesvik etmek amaciyla birer kupa ve 2.500 Euro para ödülü de hediye etti.

Bir cevap yazın