• Sal. Mar 19th, 2024

POLiTiKA DA NE KADAR KARMAŞA YAŞANSA DA SPOR DOSTLUK OLDUĞUNU BiR KEZ DAHA GÖSTERDi

ByHaber Merkezi

Eyl 30, 2016

POLiTiKA DA NE KADAR KARMAŞA YAŞANSA DA SPOR DOSTLUK OLDUĞUNU BiR KEZ DAHA GÖSTERDi

Özcan Özbay

Fenerbahçe Feyenoord maçında Hollanda nın Vreewijk semtinde bulunan Brink semt evinde bir araya gelen Feyenoordlu ve Hollanda Fenerbahceliler Grubu Facebook uyelerinden olusan Taraftarlar maçı dostluk havası içerisinde birlikte izlediler.
feyenord taraftarlari18. dakikaya kadar karşılıklı atakların olduğu karşılaşmada bri arada olan Feyenoord ve Fenerbahçeli taraftarlar aralarında iddialaşıp şakalaşırken 18. dakikada emenike nin ayağından temsilcimiz Fenerbahçenin golü gelince Fenerbahçe taraftarları sevinç çığlıkları atarken, Feyenoord taraftarları da uzun zamandır yenilmeyen takımlarının gol yemesine üzülmelerine rağmen rakipleri Fenerbahçe taraftarlarınıda kutladılar.
feyenoord fenerbahceBu sonuçların ardından Fenerbahçe grupta puanını 4’e cikarıp liderlik koltuğuna otururken, Manchester United ve Feyenoord 3 puanla 2 ve 3. sırayı paylaştı. Zorya ise 1 puanda kaldı.
feyenoord taraftarlariyla birlikteMaçı birlikte izleyen Fenerbahçe ve Feyenoord taraftarlarıda gelecek karşılaşmada yeniden biraraya gelmek için sözleşerek birbirlerini kutladılar.

Hollanda Fenerbahceliler Grubu Facebook uyeleri bundan boyle bu tur buyuk maclarda takimlarini desteklemek ve biraraya gelmek amaciyla organize olacaklarini gelismeleri Facebook sayfalari https://www.facebook.com/groups/hollandafenerbahce/ adresinden takip edebielceklerini soylediler.

Bir cevap yazın