• Per. Mar 28th, 2024

HAYDİ KONAK HAYDİ KONAK ŞİMDİİİİİİ

ByHaber Merkezi

Ağu 18, 2016

HAYDİ KONAK HAYDİ KONAK ŞİMDİİİİİİ

Özcan Özbay

Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden tek Türk kadin futbol takimi olan Konak Belediyespor 23-28 Agustos tarihleri arasinda Hollanda’da oynayacakları ön eleme maçlari için Hollanda ya geldi.

23-28 Agustos tarihlerinde yapıalcak olan turnuvaya katılan tüm takımlar mutlak galibiyet için çıkacakları sahada rakiplerini geride bırakarak birinci olup Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etme hakkına sahip olacaklar.

Kulüp başkanı Zeki Günen in aynı zamanda kafile başkanlığını da yaptığı ekip Hollanda da ki çalışmalarına başladı.

BAŞARI TÜRKİYE’YE MORAL OLUR

Takımı Başarılı sonuçlarla geri dönmek üzere Hollanda ya yolcu eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptıgı açıklamada, mavi-beyazli takima destek için Temmuz ve Agustos ayi temalarini ‘Konak Kadin Futbol Takimi Avrupa’da’ olarak belirlenmesini içeren önergeyi meclise sundu. Başkan Pekdaş, “Konak’in, Izmir’in kadinlarinin farkli oldugunu, Türkiye’yi her alanda oldugu gibi futbolda da temsil ettigini gösterelim istiyoruz. Bu başari önemli bir başaridir ve bunu herkesin ögrenmesini isterken, ülkeye moral saglamak gibi bir de görevimiz de var. Takimimiz, 23-28 Agustos tarihleri arasinda Hollanda’da ön elemeye katilacak. Bu nedenle iki ayin temasini ‘Konak Kadin Futbol Takimi Avrupa’da’ olmasini istedik” dedi. Meclise sunulan önerge oy birligi ile kabul edildi.

PEKDAŞ: DESTEK BEKLİYORUZ

Baskan Pekdas, “Iyi seyleri çogaltmak ve herkesin görmesini saglamamiz lazim. O kadar aci seylerle bir arada yasiyoruz ki; güzel seyleri göstermeye firsat kalmiyor. Takimimizin kisitli bir bütçelerle sampiyon olmasi çok önemliydi. Bunun görünür kilinmasi gerekli. Bu takimin çabasi degerli bir çabadir ve bu çabanin nasil sampiyonluk getirdigini göstermemiz gerekiyor. Bizler Izmirlilerden, isadamlarindan, firmalardan, basinimizdan destek bekliyoruz. Izmir’in kizlarinin Avrupa’da oldugunu dünya alem duysun, bu basarili takimi herkes alkislasin istiyoruz” dedi.
konak-belediyespor-esra-erolKonak Belediyespor’un İlk Rakibi Hibernians

Futbolda ülkemizi üst üste dördüncü kez UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Konak Belediyespor’un maç programı belli oldu.

Hollanda’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek ön eleme turu müsabakalarında 9’uncu Grup’ta mücadele edecek mavi beyazlı ekip, 23 Ağustos’ta Malta’dan Hibernians, 25 Ağustos’ta Macaristan’dan Ferencvaros’la oynadıktan sonra 28 Ağustos’ta ev sahibi FC Twente’ye rakip olacak. Ön eleme maçlarında gruplarını lider tamamlayan takımlar adını bir üst tura yazdıracak.

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, eski futbolcularından Esra Erol’la anlaştı. Son olarak İstanbul takımlarından Kireçburnuspor’da forma giyen deneyimli savunma oyuncusu, kısa bir aranın ardından yeniden yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşadığını bu turnıvada üzerine düşenin en iyisini yapacağını müjdeledi.

Bir cevap yazın