• Cum. Mar 29th, 2024

GIR GIR KUPASI SİLİFKE NİN

ByHaber Merkezi

Tem 25, 2016

GIR GIR KUPASI SİLİFKE NİN

Özcan Özbay

Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş Spor Klübü Tesislerinde gercekleştirilen ve 10 takımın katıldığı Futbol Turnuvası çok neşeli bir şekilde geçerken izleyenlere de fotbol dolu bir gün yaşattı.

hotiad-gurcuoglu-birlikte

Beşiktaş Hollanda Spor Klübü Tesislerinde gerçekleştirilen Turnuvaya Hotiad, Koç, Özgazi, Silifke, Mühendisler, Tover Leiden, Tover Ütrecht, Tov Arnhem, Beşiktaş ve Medya takımından oluşan takimlar katıldı. Turnuva saat 14.00 de Hotiad ­ Koç ile Medya ve Özgazi takımlarının maçları ile başladı. Normalde 40 yaş üzeri amatörlerden oluşması gereken turnuva, katılımcı takımların genç elemanlarından oluşan devsirme ve güçlü ekiplerden oluşunca Maçlar tamamen Neşeli bir ortama dönüştü.

medya-takimi-dinlenme

Katılımcı şirketlerin Sahiplerinin de katıldığı turnuva da en şanslı futbolcu Koç Sucukları sahibi ve Hotiad Başkanı Hikmet Gürcüoğlu oldu. Kendisine hem Hotiad hem Mühendisler hem de Koç takımında yer bulan Gürcüoğlu bu takımlardan biri elendiginde kalan diğer takımlarda yeniden top oynadı. Maçlar kıyasıya sürerken (!) elenen takımlar kendileri için hazırlanan Mangal başı Sucuk Ekmek partisine katıldı. Çekişmeli maçlarda Finale Hotiad ve Silifke takımları kaldı. Maçın normal süresi 3­3 bitince uzatmalara geçildi. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca maç Penaltılara kaldı ve Silifke Penaltılarda Hotiad ı 5­3 yenerek turnuvanın Şampiyonu oldu.

MAÇTAN İLGİNÇ NOTLAR

tum-takim-kaleye

Mahmut Eröztürk, Yasin Yagci, Basri Dogan, Ziya Develi, Hikmet Gür, Adil Akaltun, Bülent Coban, Ahmet Kaya, ismail Özden, Emre Kaya. Ogulcan Özen den olusan Klup Baskanligini Yalcin Cakir in, Teknik Direktorlugunu Özcan Özbay ve yardimciligini Alperen Dogan in yaptigi Medya takımı dışındakı tüm takımlar genş oyunculardan oluşunca Medya oynadığı iki maçı 7­2 ve 5­3 kaybederek ilk elenen takımlardan biri oldu. Medyanın oynadığı ikinci maçta rakipleri Hotiad takımı yenilme ihtimalini göz önüne alarak 8 kişi oynamaları gereken maça 10 kişi cıktı. Bunu fark eden Medya takımı Teknik Direktörü Özcan Özbay duruma müdahale etti ve Hotiad takımı bir oyuncusunu çıkartarak maça 9 kişi devam etti. Maç yeniden durdurularak yeniden fazla oldugu tespit edilen Hotiad takımından bir kişi daha çıkartılarak mac devam etti. Medya takımının yoğun baskıları sonucu önde giderken gelişen yine bir medya atağı takımı dişardan destekleyen yedek oyuncu tarafından engellendi.
medya-takimi-yenilgi-sonrasi

Bir cevap yazın