• Sal. Mar 19th, 2024

Altinordu 2 Eksikle Hollanda’da

ByHaber Merkezi

Tem 25, 2016

Altinordu 2 Eksikle Hollanda’da

Ptt 1’inci Ligi ekiplerinden Altinordu, Hollanda kampina 2 eksikle basladi.

Kirmizi lacivertlilerin son transferleri 1461 Trabzonlu kanat oyuncusu Abdülkadir Parmak ile Menemen Belediyesporlu sag bek Mazlum Demir, pasaport islemleri yetismedigi için kafilede yer almadi. Altinordu, 25’i futbolcu olmak üzere 39 kisilik ekiple Düsseldorf üzerinden çalismalarini yapacagi Hollanda’nin Arnhem kentine hareket etti. Kafilede oyuncularin yani sira teknik heyet, yöntici, medya, saglik, beslenme ve destek personeli yer aldi.

Abdülkadir ile Mazlum’un önümüzdeki günlerde kampa katilacagi açiklanirken 22 Temmuz’da Hollanda 2’nci Ligi ekiplerinden Cambuur SC ile ilk hazirlik maçini oynayacak olan Altinordu, 26 Temmuz’da FC Den Bosch, 29 Temmuz’da ise FC Oss ile özel sinavlara çikacak.

31 Temmuz’da Izmir’e döneceklerini belirten teknik direktör Hüseyin Eroglu, “Hollanda kampinin çok verimli geçmesini bekliyoruz. Sadece bize ait tesiste, yüksek konsantrasyonla çalisacagiz. Arnhem’de ülkemizi ve Izmir çok iyi temsil edecegiz” dedi.

Altinordu’nun Hollanda kamp kadrosunda su futbolcular katildi:

“Erce Kardesler, Murat Hocaoglu, Ali Emre Yanar, Berke Özer, Sinan Osmanoglu, Yusuf Abdioglu, Yusuf Acer, Ugur Arslan Kuru, Emre Kara, Recep Yemisçi, Kerim Alici, Ozan Tahtaisleyen, Yusuf Yalçin Arslan, Arif Morkaya, Serkan Göksu, Erdogan Yesilyurt, Alican Özfesli, Berk Erel, Baris Alici, Sertaç Çam, Umut Sözen, Kenan Karisik, Göksu Türkdogan, Fatih Aktay, Üstün Bilgi”

Bir cevap yazın