• Cum. Nis 26th, 2024

Hollanda’da Anneler Buluşuyor

ByHaber Merkezi

Kas 4, 2017

Hollanda’da Anneler Buluşuyor

Mustafa Koyuncu /  Den Bosch

Hollanda genelinde faliyetlerini yürüten Hollanda Türk Kadınlar Derneği Anneleri Buluşturuyor.

Hollanda Türk Kadınlar Derneği Yönetm Kurulu Başkanı Sibel Sakı Yaptığı acıklamada.

“Hollanda’da Derneğimizin sosyal faliyetleri ve bilgilendirme toplantıları devam etmektedir.

14 Kasım 2017 Tarihinde saat 20.00’de Koenendaalseweg 1- 5222 BG ‘s-Hertogenbosch   Bosch adresinde gerçekleşecekdir girş ücretsizdir. Cok sayıda Bayanların katılmasını bekliyoruz!

Cennet Annelerin Ayakları Altındadır bu bize neyi cağrıştırıyor Anne ve Babalarımıza sağlığında değer verip sevap kaznmalıyız. Annelerimiz buluşturma proğramımızda Annelerin sorunlarını dinlyip cözüm yolları aramktır. Proramımız için Türkiye’den gelen, Üsküdar Üniversitesi ve NP İstanbul Hastanesinden Uzman Psikolog Çiğdem Demirsoy konuşmacı olarak katılacak. Aile içi sağlıklı iletişim nasıl sağlanır? konusunun işleneceği toplantıda katılımcılar merak ettikleri soruların cevaplarını öğrenebilecekler.

Hollanda Türk Kadınlar Derneği  siyasetten uzak bir platformda bir araya getirerek tecrübe ve bilgi paylaşımlarımızı sağlamak ayrıca bu gibi organizasyonlar ile gündelik sıkıntılarımızdan bir nebzede olsa uzaklaşmaktır. Hiçbir siyasi kurumla, Siyasi görüşle derneğimizin alakası yoktur.

Bulunduğumuz ülkenin kurallarına toplumuna asimle olmadan uyum sağlayıp, eğitime önem vererek önemli yerlerde görev almalıyız. Eğitime önem verirken etkek kadın ayırımı yapmadan cocuklarımızı okutmalıyız. Dünyamızda artık bilgi cağı yaşanmaktadır, iyi bir diploması olmayan iyi bir iş bulamaz. Genlerimize tavsiyemiz kadın erkek beraber eğitim alın beraber çalışın hayatı paylaşın. Diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bir cevap yazın