• Cum. Nis 26th, 2024

Hem Tanitim Hem iftar

ByHaber Merkezi

Haz 10, 2017

Hem Tanitim Hem iftar

Özcan Özbay / Denhaag

Ramazan ayının başlaması ile birlikte hemen hemen her kurum yada kurulus tarafindan duzenlenen iftar sofralari buyuk ilgi goruyor, dostlar bir araya gelip hem iftarini yapiyor hemde sohbet etme firsati buluyorlar.

lalezar iftar1Gectigimiz gunlerde Denhaag da hizmete acilan Lalezer Restaurant ta onceki aksam bir iftar duzenleyerek hem acilisini tanitmis, hemde dostlari iftar araciligli ile bir araya getirmis oldu.
ronald tol lalezar iftarHarika bir ic dizayni ve otantik dosenmesi ile yakin zamanda aileler tarafindan sık gidilecek yerler arasinda yerini almasi beklenen Lalezar Restaurant in isletmeciligini de sevilen isletmecilerden Cemal Simsek yapiyor.
cemal simsek
Simsek “Daha onceleri surekli Rotterdam da vatandaslarimiza hizmet ettik. Simdi sira Denhaag da guler yuzlu ve caliskan personelimiz ile hem Ramazan boyu hemde sonrasinda damak zevkine onem veren misafirlerimizi agirlamak bizim icin mutluluk olacak. Alkolsuz konseptimiz ile Hollanda genelinde bu konsepti isteyen musterilerimiz aileleri ve misafirleri ile gonul rahatliginda muessesemize gelebilecekler. Yeni de olsak Hollanda da yillardir icinde bulundugumuz bu sektorde vatandaslarimizin taleplerini biliyoruz. Mekanimizi musterilerimizin rahatligi goz onune alinarak dizayn ettirebilmek icin mimarimizi dahi Turkiye den getirttik.”dedi.
tunahan kuzu sadin ayyildiziftar programina T.C. Rotterdam Başkonsolosu Sadin Ayyıldız, DENK Partisi Lideri Tunahan Kuzu, deneyimli ve aktif siyasetçilerimizde Zeki Baran, VVD Eski Milletvekillerinden Fadime Örgü ile birlikte çeşitli dernek, vakıf yöneticileri ve iş adamları katıldı.

salih dadak lalezar iftarYaklaşık elli kişilik davetlinin yanı sıra Hollanda Türk Basın mensuplarının da bulunduğu davette, Oruç ailesi tarafından Lahey’e kazandırılan Lalezar Restoran herkesten tam not alırken sektörde çıtayı “bir tık” daha yükselttiğini kanıtladı.

Bir cevap yazın