• Cum. Nis 26th, 2024

ATATÜRK SEVGiSi

Özcan Özbay

Hollanda nin taninmis simalarindan Bulent Turker icindeki Ataturk sevdasi ile bu kez de 10 bin adet Ataturk Buyuk boy posteri ile Ataturk un genclige hitabesini bastirarak Ataturk dostlarina gidip kendi elleri ile hediye ediyor.

atabulent1Bülent Türker konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Daha once 10 binden fazla insanı evimizde Atatürk ve Çanakkale müzemizde ağırladık. Ne girişte bir ucret, ne de park parası aldık. Herkese çay kahve ikram ettik. Tüm gençlere takdirname ve kitap ile Türk bayrağı hediye ettik. Bu bir Türkiye ve Atatürk sevdasıdır. Daha oncede Fransa, Almanya, Belçika ve Hollanda da yapilan festivallerde 100 binlerce İstiklal marşı, Atatürk posteri, Atatürk`ün gençliğe Hitabı, Kınalı Hasan, Seyid onbaşı postererini dağıttık. Gençlerimiz çok mutlu oluyorlar. Yüzlerce aile bana çocuklarımız Atatürk`ü bilmiyor, Gençliğe hitabını bilmiyor, bu konuda
bize yardımcı ol deyince aklıma bu geldi. Şimdi ekibimle birlikte her isteyene ÜCRETSİZ Atatürk ofset baskı büyükposter ile Atatürk lü Gençliğe hitabını dağıtmaya başladık.”dedi.

insanlari mutlu gormekten kendisininde cok mutlu oldugunun altini cizen Turker “Çocuklar çok mutlu. Ben de onlari, insanlari mutlu gordukce daha cok mutlu oluyorum, büyük zevk alıyorum.”dedi.
ataerol2
`Türkiyemiz bir cennet.`diyen Bulent Turker` Bana her konuda yardımcı olan Erol Sanburkan hocamıza ve Hatice Bayar hanıma teşekkür ederim. Kitap satışlarımla bu poster basımına devam edecegiz. Atatürk ve silah arkadaşlarına minnattarız. Sonuna kadar Türkiye ve Atatürk diyoruz. Ne mutlu Türküm diyene”dedi.

Hollanda ici yada Hollanda disindan da bu yeni bastirdigi posterleri isteyenlerin direk kendisine ulasmasini isteyen Bulent Turker “Poster istiyen okul, dernek ve kuruluşlar ve şahıslar facebook adresimden bana ulaşabilirler. Ücretsiz olup herkese dilediği kadar verebiliriz.”dedi.

Aslen Kırklareli nin Vize ilçesinden olan Bulent Turker Hollanda da bir cok bankada yoneticilik yaptiktan sonra Canakkale uzerine yaptigi calismalarla da Dunya capinda taninmamkta.

Bir cevap yazın