• Çar. Tem 3rd, 2024

Münih’te 1. Okuma ve İmza Günü Düzenlendi

ByHaber Merkezi

Haz 30, 2024

Münih’te 1. Okuma ve İmza Günü Düzenlendi

Tevfik Şendöl

Münih ve çevresindeki kitap yazarları 29 Haziran cumartesi akşamı saat 17.30 – 20:30 arası Münih, Neu Perlach SHAERE salonunda okurlarıyla buluştu. Dört yazar okuyucularına kitaplarını tanıtmış olmanın mutluluğunu yaşadılar.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Muhteşem geçen Münih 1. Kitap Okuma ve İmza Gününde Post Bayern Haber Müdürü Gülden Bayram sunumunda gerçekleşen programa bölgemizden 4 kitap yazarları ile birlikte okumayı seven vatandaşlar katıldı.
Meryem Karatepe Stemerowitz, Özlem Kütükçü, Tevfik Sendoel, ve Engin Karatay ‘ın yazar olarak katıldığı Panel’e katılanlar yazarlarımızı uzun süre alkışladılar.

Münih ve çevresindeki Kitap Yazarları ve kitapları;
Meryem Karatepe, Mor Pasta ile kendi hayat hikayesini kaleme aldığı kitabında yazar geçmişte yaşananlar, hayatın zorluklarına rağmen hayallerine büyük bir cesaret, umut ve azim ile bağlanarak gelen başarı hikayesini anlatıyor.

Özlem Kütükçü, Pedagojik Uzman olan, Çocuk gelişimi alanında ”Sendeki Çocuk” adlı kitabı ile Ebeveynlere bir Rehber kitap niteliğini taşıyor.

Mustafa Engin Karatay Kanayan Yaram Sevgili’ye Şiirler, Topla Beni ve Hamdolsun Allah’ım isimli şiir kitapları ile gönüllere dokunuyor.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Tevfik Şendöl, Gazeteci-Yazar, gerçek bir yaşam hikayesi olan ”Geçmişin Gölgelerinden Hayatın Güzelliklerine” adlı kitabı ile bir çocuğun yetişmesinde üç nesilin önemini, geleceği inşa ederken sevgi, saygı ve eğitimin önemini vurguluyor.

Bir cevap yazın