• Çar. Tem 3rd, 2024

EĞER HALEN SAĞLIK YARDIMINA BAŞVURMADIYSANIZ BU HABERİ MUTLAKA OKUYUN

ByHaber Merkezi

Haz 29, 2024

EĞER HALEN SAĞLIK YARDIMINA BAŞVURMADIYSANIZ BU HABERİ MUTLAKA OKUYUN

Özcan Özbay

Hollanda da herkesin çeşitli yardım hakları olmasına rağmen malesef birçoğu bundan habersiz olduğu için hakları değerlendirilmeden ölüyor.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Sağlık sektöründe de her yıl olduğu gibi yardım hakları olan insanlar müracaatlarını yaparak bu haklarından faydalanıyorlar. Eğer siz halen sağlık yardımına başvurmadıysanız son tarih olan 1 Eylül e kadar mutlaka başvurunuzu yapın.

1,848 Euroluk destekten Mahrum Kalırsınız

Eğer başvurunuzu yapmadıysanız 1.848 euro ya kadar olan ek destekten mahrum kalırsınız diyen yetkililer henüz 150 bin kişinin hakkı olmasına rağmen bu haklarında faydalanma yoluna gitmediklerini, başvurularını yapmadıklarını belirttiler.

Rijksoverheid’den yapılan açıklamaya göre, her on vatandaştan biri, hakları olduğu halde sağlık yardımı (Zorgtoeslagen) desteğine başvuru yapmamış.

Dienst Toeslagen bu nedenle henüz 2023 yılı için sağlık yardımı başvurusu yapmamış 150 bin vatandaşa bilgilendirici bir mektup gönderdiğini açıkladı.

Kurum tarafından yapılan açıklamada, mektup gönderilen kişilerin sağlık yardımı almaya hakları bulunduğu ve 1 Eylül 2024’e kadar 2023 yılı için maksimum 1.848 euro tutarındaki sağlık yardımına başvuru yapabileceğini bildirdi.

Yetkililer Hollanda’da şu anda toplamda 5 milyon 900 bin hanenin sağlık, kira ve çocuk yardımından en az birini almaya hakkı bulunduğunu açıkladı.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Sağlık yardımı alma hakkı bulunan kişilere verilecek yardım miktarı, kişinin gelirine göre ayarlanmakta. Gelir ne kadar düşükse alınan yardım miktarı da o kadar artmakta. Buna göre, 2023 yılında en fazla verilen sağlık yardım miktarı 1.848 euro.

Henüz Sağlık, kira ve çocuk yardımı başvurularınızı yapmamışsanız Dienst Toeslagen web sitesi üzerinden geç olmadan başvurularınızı yapabilirsiniz.

ALS U NOG GEEN GEZONDHEIDSONDERSTEUNING HEBT AANVRAAGD, MOET U DIT NIEUWS LEZEN

Ozcan Ozbay

Hoewel iedereen in Nederland verschillende bijstandsrechten heeft, overlijden helaas velen van hen voordat hun rechten worden geëvalueerd, omdat ze zich daar niet van bewust zijn.
KLIK OM NAAR UW RADIODEN TE LUISTEREN
Zoals elk jaar in de gezondheidszorg profiteren mensen die recht hebben op bijstand van deze rechten door zich aan te melden. Als u nog geen gezondheidszorgbijstand heeft aangevraagd, zorg er dan voor dat u dit vóór 1 september (de deadline) aanvraagt.

U krijgt geen steun van 1.848 euro

Ambtenaren zeiden dat als u uw aanvraag niet heeft ingediend, u geen aanvullende steun krijgt tot een bedrag van 1.848 euro, en verklaarden dat hoewel 150 duizend mensen het recht hebben om van deze rechten te profiteren, zij hun aanvraag nog niet hebben ingediend.

Volgens de verklaring van de Rijksoverheid heeft één op de tien burgers geen Zorgtoeslag aangevraagd, terwijl ze daar wel recht op hadden.

Daarom maakt Dienst Toeslagen bekend dat hij een informatieve brief heeft gestuurd naar 150 duizend burgers die nog geen zorgtoeslag voor 2023 hebben aangevraagd.

In de verklaring van de instelling staat dat de mensen aan wie de brief is gestuurd recht hebben op zorgbijstand en tot 1 september 2024 een zorgbijstand van maximaal 1.848 euro voor 2023 kunnen aanvragen.

De autoriteiten maakten bekend dat in totaal 5 miljoen 900.000 huishoudens in Nederland momenteel recht hebben op ten minste één van de zorg-, huur- en kinderbijslag.
KLIK OM DENIZ TV TE KIJKEN
Het bedrag aan hulp dat wordt gegeven aan mensen die recht hebben op gezondheidszorg, wordt aangepast aan het inkomen van de persoon. Hoe lager het inkomen, hoe groter het ontvangen steunbedrag. Het maximale bedrag aan gezondheidszorghulp dat in 2023 wordt verleend, bedraagt ​​dan ook 1.848 euro.

Heeft u nog geen zorg-, huur- en kinderbijslag aangevraagd? Dan kunt u deze direct aanvragen via de website van Dienst Toeslagen.

Bir cevap yazın