• Cts. Haz 29th, 2024

ÇÜRÜMÜŞ KADIN CESEDİ BULUNDU

ByHaber Merkezi

Haz 17, 2024

ÇÜRÜMÜŞ KADIN CESEDİ BULUNDU

Özcan Özbay

Hollanda nın Rotterdam şehrine bağlı Hoogvliet te bir ev içerisinde uzun süre önce yaşamını yitirdiği anlaşılan bir kadın cesedi bulundu.

Hoogvliet Westzijdsepad’daki bir evden gelen ağır kokulardan şikayetci olan çevre sakinlerinin durumu polise bildirmesinin ardından olay yerine gelen ekiplerin eve girmesiyle evde uzun zaman önde öldüğü belirtilen bir kadın cesedi bulundu.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Polis yapılan incelemenin ardından şahsın uzun zaman önce normal bşr şekilde yaşamını yitirdiğini kimsesiz olduğu için bu zamana kadar ortaya çıkmadığını belirtti.

Edinilen bilgiye göre mahalle sakinleri Çarşamba akşam saatlerinde Westzijdsepad’daki bir evin penceresinde çok sayıda sinek bulunduğu ve yoğun bir koku almaya başladıklarını, evin penceresinden içeri baktıklarında, içerdeki kadını görüp polise ihbarda bulundukları öğrenildi.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Evde çürüyen şahsın yaklaşık 80 yaşlarında olduğu belirtilirken, kadını yalnız yaşadığı, komşuları ve ailesiyle çok az temasının olduğu, evden pek dışarı çıkmadığı ve çıktığı zamanda yürüteçle yürüyebildiği beliritldi.

Bir cevap yazın