• Cum. Eki 18th, 2024

TORUNLAR KARDEŞLERİN KATİLİNE 30 YIL İSTENİYOR

ByHaber Merkezi

Ara 1, 2023

TORUNLAR KARDEŞLERİN KATİLİNE 30 YIL İSTENİYOR

Özcan Özbay

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Zwolle de bir McDonalds restorantında meydana gelen ve iki kişinin ölümü ile sonuçlanan cinayetin zanlısı olarak yakalanan ve çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf eden Veysel Üngüç için savcılık 30 yıl hapis istiyor.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
2022 yılı Mart ayında Zwolle de bir Mc Donalds restoranının içinde kurşunlanarak öldürülen Ali ve Hüseyin Torunlar kardeşlerin katil zansılı Veysel Üngüç için savcılık 30 yıl hapis cezası istiyor.

Ticari bir anlaşmazlık nedeniyle aralarının açık olduğu ve Zwollede olayın yaşandığı McDonalds restorantında buluşarak anlaşmazlığı gidermek için randevulaşan Torunlar kardeşler ve Veysel Üngüç randevu sırasında Ali ve Hüseyin’in Üngüç ten 50 bin euro talep ettiği iddia edildi. Üngüç ün ödeme yapmak istememesi üzerine çıktığı düşünülen tartışma neticesinde Veysel Üngüç yanında getirdiği silahı ile kurbanlarına yakın mesafeden 11 kurşun sıktığı, kurşunlardan Birinin vücuduna beş, diğerinin ise altı kurşun isabet ettiği öğrenilen yeni bilgiler arasında yer aldı.



Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçan ve birkaç saat sonra polis karakoluna giderek kendisi olduğunu ve suçunu itiraf ettiği belirtilen katil zanlısı Veysel Üngüç için savcılık kararını verdi. 30 yıl ceza talebi ile yargılanacak.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Sanık duruşmada sessiz kaldı
Salı günü Zwolle’deki mahkemeye çıkan katil zanlısı Üngüç susma hakkını kullandı. Avukatı Esther Blok’a göre Üngüç ün, durumu iyi olmadığı için yanıt vermek istemediği ve “Şu anda ağır bir ilaç kullanıyor ve bu nedenle konuşmak istemiyor.”dediği öğrenildi.


Warning: Undefined variable $post in /home/radyodeniz/domains/radyodeniz.com/public_html/wp-content/themes/newses/inc/ansar/hooks/hook-single-page.php on line 180

Bir cevap yazın