turk bilim insani gururumuz oldu (1)

Türk Bilim İnsanımız Gururumuz Oldu

Tevfik ŞENDÖL / MÜNİH

Münih’te Türk Bilim İnsanı Gururumuz Olan Elif Duygu Cındık-Herbrüggen’e Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan ‘dan Ziyaret
DENiZ TV OLARAK IZLE
Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan, Münih’te 2010 yılından bu yana başarılı çalışmalarını sürdüren ve Türkçe psikiyatri ile psikoterapi alanında öncü konumda bulunan Nöropsikiyatri Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, merkezin Kurucu Başhekimi ve Harvard Üniversitesi Halk Sağlığı Uzmanlığı mezunu olan Psikiyatrist ve Psikoterapist Doç. Dr. Elif Duygu Cındık-Herbrüggen ile bir araya gelindi.

Başkonsolos Erdoğan, bireysel ve grup terapileri alanında Türkçe hizmet sunarak toplumun önemli bir ihtiyacını karşılayan merkezin, hem bilimsel birikimi hem de ileri teknolojik imkânlarla yürütülen çalışmalarıyla dikkat çektiğini vurguladı.
HER KALBE SEVGI ILE SICAK BIR DOKUNUS
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkonsolos Erdoğan, “Nöropsikiyatri Merkezi’nde engin bir deneyimle yürütülen çalışmaları yerinde görmek, vatandaşlarımıza yönelik tedavi imkanları hakkında kıymetli bilim insanımız Sayın Elif Duygu Cındık-Herbrüggen’den bilgi almak bizler için büyük bir ayrıcalık oldu. Münih ve görev bölgemizdeki doktorlarımızın, sağlık çalışanlarımızın Alman ve Türk toplumuna sundukları hizmetler ve elde ettikleri başarılar bizler için birer övünç kaynağıdır” ifadelerini kullandı.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Başkonsolos Erdoğan, ayrıca ziyareti süresince gösterdiği nazik misafirperverlik için Doç. Dr. Cındık-Herbrüggen’e teşekkür ederek, çalışmalarından dolayı duyduğu gururu dile getirdi.

Bir yanıt yazın