• Cum. Eki 18th, 2024

Üç Sahte Polis Daha Yakalandı

ByHaber Merkezi

Eki 16, 2024

Üç Sahte Polis Daha Yakalandı

Özcan Özbay

14 Ekim Pazartesi akşamı polis, üç sahte polisi daha yakaladı. Çalınan mücevherler sahiplerine geri verildi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Sahte Polis Vakasında Artış 14 Ekim Pazartesi akşamı IJzendijke çevresinde sahte polislerle ilgili birçok ihbar alındı. İki kurbanın mücevherlerinin çalındığı bildirildi. Kurbanlardan birinin kızı polisi arayarak durumu bildirdi. Bu ihbar üzerine polis ekipleri bölgede arama çalışmalarına başladı.

Gözaltılar Polis ekipleri, saat 19.30 sıralarında Minnepoortstraat’ta bir aracı durdurarak kontrol etti. Kontrol sırasında, araçta kurbanlardan birine ait mücevherler bulundu. Araçtaki iki kişi, Bredalı bir reşit olmayan genç ve 18 yaşındaki bir erkek, hemen gözaltına alındı ve araç da el konuldu.

Polis ekipleri, olayla bağlantılı başka bir sahte polisin daha olabileceğinden şüphelenerek araştırmalarını sürdürdü. Kamera görüntüleri ve bir mahalle sakininin yardımıyla saat 20.15 civarında şüpheli bir şahıs fark edildi. Şahıs üzerindeki kontrol sırasında mücevherler bulundu. Şüpheli kaçmaya çalışsa da polis, elektroşok cihazı kullanarak onu yakaladı. Bu kişinin de Rijen’den reşit olmayan bir genç olduğu öğrenildi.

Daha Önceki Gözaltılar Bu hafta başında da Zaamslag’da üç sahte polis yakalanmıştı. Bu kişiler, bir huzurevindeki insanları dolandırmaya çalışmışlardı.
HER KALBE SEVGI ILE SICAK BIR DOKUNUS
Kendinizi Nasıl Koruyabilirsiniz? Sahte polislerden şüpheleniyor musunuz? Arayan kişinin gerçekten polis olup olmadığından emin değilseniz, hemen telefonu kapatın ve 0900-8844 numaralı hattan Bölgesel Hizmet Merkezi’mizi arayın. Hizmet Merkezi’ndeki görevliler, gerçekten polis tarafından arandığınızı doğrulayabilir veya sizi arayan polisin kimliğini kontrol edebilir. Ne yazık ki, sahte polisler sık sık gerçek polis memurlarının isimlerini kullanarak insanları kandırmaya çalışıyor.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Bu konuyu büyüklerinizle, özellikle de yaşlı yakınlarınızla konuşarak dikkatli olmalarını sağlayın. Unutmayın, polis asla kapınıza gelip kişisel eşyalarınızı, banka kartlarınızı veya şifrelerinizi istemez. Ayrıca, her zaman polisten kimlik göstermesini isteyebilirsiniz; gerçek polis memuru bunu memnuniyetle yapacaktır.


Warning: Undefined variable $post in /home/radyodeniz/domains/radyodeniz.com/public_html/wp-content/themes/newses/inc/ansar/hooks/hook-single-page.php on line 180

Bir cevap yazın