• Cum. Eki 18th, 2024

15 Ekim Salı Rotterdam’da Uluslararası Yoksullukla Mücadele Günü

ByHaber Merkezi

Eki 14, 2024

15 Ekim Salı Rotterdam’da Uluslararası Yoksullukla Mücadele Günü

Özcan Özbay

Rotterdam Belediyesi Meclis Üyesi Natasha Mohamed-Hoesein (Aralarında Yoksulluk da bulunan birçok alandan sorumlu) ‘Uluslararası Yoksullukla Mücadele Günü’ kapsamında 15 Ekim Salı günü, saat 14.15 ile 17.00 arasında yoksullukla mücadele eden çeşitli kuruluşları ziyaret edecek. İlk olarak Mohamed-Hoesein, saat 14.15-15.00 arası, Haringvliet 76 adresinde bulunan Fonds Bijzondere Noden Rotterdam’ı ziyaret edecek. Bu kuruluş, zor durumda kalan kişilere tek seferlik maddi destek sağlayarak yardım ediyor.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Saat 15.15-16.00 arasında, Oostkousdijk 13-C adresinde yer alan Kledingbank Rotterdam’a uğrayacak. Kledingbank, şehirdeki 100’den fazla profesyonel bakım ve hizmet kuruluşuyla birlikte çalışarak, yoksullukla mücadelede önemli bir rol üstleniyor. Son olarak saat 16.15-17.00 arasında, Rosenveldtstraat 54’te bulunan Yess! Weggeefwinkel’i ziyaret edecek. Bospolder – Tussendijken semt sakinleri, bu mağazada ekmek, sebze ve meyve gibi küçük bağışlardan faydalanabiliyor.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Bu ziyaretler, yoksullukla mücadeleye katkıda bulunan kurumları daha yakından tanımak ve desteklemek amacı taşıyor.

HER KALBE SEVGI ILE SICAK BIR DOKUNUS


Warning: Undefined variable $post in /home/radyodeniz/domains/radyodeniz.com/public_html/wp-content/themes/newses/inc/ansar/hooks/hook-single-page.php on line 180

Bir cevap yazın