• Çar. Eki 23rd, 2024

Balık Ununda Kokain Ele Geçirildi: 40 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı

ByHaber Merkezi

Eki 9, 2024

Balık Ununda Kokain Ele Geçirildi: 40 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı

Özcan Özbay

Geçtiğimiz perşembe günü, 3 Ekim’de polis, Kapel Avezaath’ta bulunan bir konteynırda 100 kilodan fazla kokain ele geçirdi. Söz konusu konteynırın incelemeleri sonrası, Güney Hollanda’nın Valkenburg kentinde ikamet eden 40 yaşındaki bir şüpheli, Rotterdam’da polis tarafından tutuklandı. Şüpheli, kokain ithalatına karışmakla suçlanıyor ve şu anda duruşma öncesi tutuklu bulunuyor.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Balık Unu Torbalarına Gizlenen Kokain

Ele geçirilen kokain, balık unu torbalarına işlenmiş halde bulundu. Uyuşturucunun Güney Amerika’dan Belçika üzerinden Hollanda’ya gönderildiği belirlendi. Konteynır, ithalat için gerekli belgelerin eksikliği nedeniyle yetkililerin dikkatini çekti. Anvers Limanı’ndan Kapel Avezaath’taki bir depoya taşındı. Depoda, Ulusal Soruşturma ve Müdahale Birimi (LO), Doğu Hollanda Birimi’nin de desteğiyle konteynıra el koydu. Ele geçirilen kokain, güvenlik önlemleri kapsamında imha edildi.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
HER KALBE SEVGI ILE SICAK BIR DOKUNUS


Warning: Undefined variable $post in /home/radyodeniz/domains/radyodeniz.com/public_html/wp-content/themes/newses/inc/ansar/hooks/hook-single-page.php on line 180

Bir cevap yazın