• Çar. Eki 23rd, 2024

Rotterdam ve Schiedam’da Üç Patlama: Polis Soruşturma Başlattı

ByHaber Merkezi

Eki 8, 2024

Rotterdam ve Schiedam’da Üç Patlama: Polis Soruşturma Başlattı

Özcan Özbay

Rotterdam – Polis, geçtiğimiz akşam ve gece yaşanan üç patlamanın ardından bir soruşturma başlattı. İlk patlama, 6 Ekim Pazar akşamı saat 21.00 sularında Rotterdam’daki Rochussenstraat’ta meydana geldi. Sokak, ünlü ressam Charles Rochussen’in adını taşıyor. Patlamanın ardından yangın çıkma ihtimaline karşı itfaiye de hızla olay yerine çağrıldı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Olay yerine ulaşıldığında, herhangi bir yaralanma veya yangın tespit edilmedi, ancak patlama sonucunda maddi hasar oluştu.

Slachthuiskade’de İkinci Patlama

İkinci patlama, 7 Ekim Pazartesi sabahı saat 02.20’de Slachthuiskade’de meydana geldi. Patlama bir aracın yanında gerçekleşti ve patlamanın ardından araç alev aldı. İtfaiye hızla olay yerine gelerek yangını söndürdü. Olayda yaralanan kimse olmadı. İtfaiyenin çalışmalarının ardından polis, delil toplamak amacıyla incelemeler yaptı. Şu ana kadar olayla ilgili kimse gözaltına alınmadı.
HER KALBE SEVGI ILE SICAK BIR DOKUNUS
Schiedam’da Üçüncü Patlama

Üçüncü patlama, sabah saat 02.40 civarında Schiedam’daki Nieuwlandplein’de bir gece dükkânının önünde gerçekleşti. Küçük çaplı bir yangın çıkmasına neden olan patlama, çevrede hafif maddi hasara yol açtı. İtfaiye ekipleri burada da kısa sürede yangını söndürdü. Olayda herhangi bir yaralanma olmadı. Polis bu olayla ilgili de bir soruşturma başlattı.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Görgü tanıkları veya bilgi sahibi olanlar, polisle 0900-8844 numaralı telefondan irtibata geçmeye davet ediliyor.


Warning: Undefined variable $post in /home/radyodeniz/domains/radyodeniz.com/public_html/wp-content/themes/newses/inc/ansar/hooks/hook-single-page.php on line 180

Bir cevap yazın