• Paz. Eyl 29th, 2024

Çermik-Siverek Karayolunda Korkunç Kaza: 4 Kişi Yaralandı

ByHaber Merkezi

Eyl 23, 2024

Çermik-Siverek Karayolunda Korkunç Kaza: 4 Kişi Yaralandı

Özcan Özbay

19 Eylül 2024 tarihinde, saat 15.00 sularında Çermik-Siverek karayolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Elazığ’dan Şanlıurfa yönüne seyir halinde olan Hollanda da yaşayan ve izine memleketine giden iş insanı Ahmet Fatih Gerçek’in kullandığı 01-ZN-RK plakalı araç, arkadan gelen sürücü adayının kullandığı bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıkarak 5 takla attı ve şarampole yuvarlandı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Kaza sırasında araçta bulunan Ahmet Fatih Gerçek (sürücü), eşi Birgül Demir, oğlu Eren Aslan ve kayınvalidesi Yeter Demir yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar, hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Olayın Seyri ve Kazazedelerin Durumu
Kazayı anlatan Ahmet Fatih Gerçek, arkadan gelen aracın hatalı sollama girişiminde bulunduğunu ve bu sırada kendi aracına arkadan çarptığını belirtti. Gerçek, “Sürücü, ehliyetsiz bir şekilde sollama yasağı olan bir yerde geçiş yapmaya çalıştı ve sol arka kısımdan aracımıza çarptı. 5 takla atarak şarampole yuvarlandık. O an arabada eşim, oğlum ve kayınvalidem de vardı” dedi.

Kazanın ardından yaralıların durumları hakkında bilgi veren Gerçek şunları söyledi:

Birgül Demir (Eşi): “Eşim kazada belinde, parmaklarında kırıklar ve akciğerinde zedelenme meydana geldi. 3 gün yoğun bakımda kaldı ve şu an hayati tehlikeyi atlatmış durumda.”
Eren Aslan (Oğlu): “Oğlumun kaburgasında ve kolunda kırıklar oluştu. O da 3 gün yoğun bakımda kaldı.”
Yeter Demir (Kayınvalidesi): “Kayınvalidemin kaburgasında ve kolunda çatlaklar var.”
Ahmet Fatih Gerçek (Kendisi): “Benim de ayaklarımda, kafamda ve boynumda yaralanmalar mevcut.”

Araç Hurdaya Döndü
Kaza sonrası aracın kullanılamaz hale geldiği bildirildi. Aracın tamamen hurdaya ayrıldığı ve büyük maddi hasar oluştuğu kaydedildi.

Kazanın ardından yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı. Olay yerinde yapılan ilk değerlendirmeler, kazaya karışan diğer sürücünün kuralları ihlal ederek kazaya sebebiyet verdiğini ortaya koydu.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Diğer araçta bulunanlar kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Bir cevap yazın