• Per. Eyl 19th, 2024

Güvenlik Şeridinde Duran TIR a Başka bir TIR Çarptı, Sürücü Feci Şekilde Can Verdi

ByHaber Merkezi

Eyl 16, 2024

Güvenlik Şeridinde Duran TIR a Başka bir TIR Çarptı, Sürücü Feci Şekilde Can Verdi

Özcan Özbay

Hollanda’nın A15 otoyolunda, Ridderkerk kavşağı yakınlarında Pazartesi günü öğle saatlerinde bir tır sürücüsü hayatını kaybetti. Talihsiz kazada, sürücü aracını güvenlik şeridine park etmişti ve yükünü düzgün bir şekilde sabitlemeye çalışıyordu. Ancak bu sırada yoldan geçen başka bir tırın çarpması sonucu ağır yaralandı.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Kazanın ardından olay yerinde sürücüye hemen ilk yardım müdahalesi yapıldı ve sağlık ekipleri tarafından reanimasyon gerçekleştirildi. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen sürücünün hayatı kurtarılamadı. Olay yerinde aldığı yaralar nedeniyle hayatını kaybeden sürücünün kimliği henüz açıklanmadı.

Olay sonrasında, A15 otoyolunu A16’ya bağlayan yol kapatıldı ve kaza alanında polis detaylı bir inceleme başlattı. Kazaya karışan diğer tır sürücüsü ise olay yerinde gözaltına alındı. Yetkililer, kazanın nedenini ve olayın tam olarak nasıl gerçekleştiğini araştırmaya devam ediyor.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Kaza, otoyollarda güvenlik şeridinde durmanın risklerini bir kez daha gündeme getirdi ve yoldan geçen sürücülerin dikkatli olmalarının ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

Bir cevap yazın