• Cum. Eyl 20th, 2024

Anadolu Üniversitesi’nin Yurt Dışı Batı Avrupa Programları sınavsız 2. üniversite kayıtları başladı

ByHaber Merkezi

Ağu 11, 2024

Anadolu Üniversitesi’nin Yurt Dışı Batı Avrupa Programları sınavsız 2. üniversite kayıtları başladı

Tevfik ŞENDÖL/ KÖLN

Hayalleri bir diplomaya sığmayanlar ile kariyerlerini farklı alanda eğitim alarak güçlendirmek isteyenler için Açıköğretim Sistemi Yurt Dışı Batı Avrupa ön lisans ve lisans programlarına sınavsız 2. üniversite kayıtları başladı.
Batı Avrupa Yükseköğretim Programlarına; Avrupa ülkelerinden birinde geçerli oturma iznine sahip olup ikamet edenlerden; Türkiye’deki üniversitelerden önlisans, lisans mezunu olanlar ile halen aktif öğrenci olanlar ve,
Uyruğundan biri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlardan, yabancı üniversite mezunu olup Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’ndan denklik almış olanlar, doğrudan sınavsız ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptırabilecek.
2024-2025 Öğretim yılı internet başvuru ve kayıt işlemleri aoskayit.anadolu.edu.tr web adresi üzerinden alınmaya başlanmış olup 04 Kasım 2024 tarihinde sona erecek.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Sınavsız ikinci üniversite ile 39 ön lisans ve 21 lisans programında (aşağıda yazılı web adresimizde programlarımızla ilgili ayrıntılı bilgi bulunmakta) öğrenci olma fırsatı sunuluyor. Öğrenciler 30.000 üzerinde ders malzemesine ücretsiz erişim olanağına sahip oluyor. Sınavlar Avrupa’nın değişik 18 şehir merkezinde yapılıyor.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Üniversitemizde 2005 yılından beri Avrupa Kredi Transfer Sistemi (ECTS) kullanılmakta olup mezunlarımıza diploma eki (Diploma Supplement) verilmektedir. Ayrıca Avrupa Uzaktan Öğretim Üniversiteleri Birliği (The European Association of Distance Teaching Universities-EADTU), Avrupa Üniversiteler Birliği (European University Association-EUA) Asya Açık Üniversiteler Birliği (Asian Association of Open Universities-AAOU), Uluslar arası Açık ve Uzaktan Eğitim Konseyi (The International Council for Open and Distance Education (ICDE), Avrupa Uzaktan ve E-Öğrenme Ağı (European Distance and E-Learning Network EDEN) üyesidir.

Ayrıntılı bilgi için hafta içi her gün (pazartesi-salı-çarşamba-perşembe-cuma) 8.30-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında Büromuzun aşağıda yer alan telefon numarasından ve adresinden bilgi alınabilir.

Adres:
Anadolu Üniversitaet
Friesenplatz 13
50672 Köln
Tel 0049 221 277 4950
Web Adresi: globalcampus.anadolu.edu.tr
Başvuru adresi: aoskayit.anadolu.edu.tr

Bir cevap yazın