• Per. Eyl 19th, 2024

Türk – Alman Veliler İnisiyatifi Başkanı Gonca Onal Bavyera Eyalet Hükümeti Uyum Sorumlusu Karl Straub (CSU)’u makamında ziyaret etti

ByHaber Merkezi

Tem 31, 2024

Türk – Alman Veliler İnisiyatifi Başkanı Gonca Onal Bavyera Eyalet Hükümeti Uyum Sorumlusu Karl Straub (CSU)’u makamında ziyaret etti

Tevfik ŞENDÖL/ MÜNİH

Türk – Alman Veliler İnisiyatifi’nin başkanlığını kısa süre önce devralan Sayın Gonca Onal ve Basın Sözcüsü Sayın Havva Doksar-Müller, Bavyera Hükümeti Uyum Sorumlusu Karl Straub (CSU)’u ziyaret etti.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Türk – Alman Veliler İnisiyatifi, özellikle ebeveynler ve öğrencilerden oluşan Alman-Türk toplum gruplarının çıkarlarını temsil etmektedir. Üyeler, ebeveyn çalışmaları, etkinlik organizasyonları ve tercümanlık faaliyetleri alanında aktif olarak yer almaktadırlar.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Bu inisiyatifin amaçlarından biri, Bavyera’daki yaklaşık 45 Türk eğitim derneği ile ağ oluşturmak ve bir çatı örgütü kurmaktır. Ayrıca, Bavyera okullarında İslam dersinin kapsamlı bir şekilde uygulanmasına yönelik projeler de eşlik etmektedir. Türk – Alman Veliler İnisiyatifi Derneği, “İslam ve Sanat” konulu bir sergi planlamaktadır. Bavyera Hükümeti Uyum Sorumlusu Karl Straub (CSU), serginin himayesini üstlenmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Bir cevap yazın