• Pts. Eyl 16th, 2024

Türk-Alman Üniversiteli Öğrenciler Birliği (TDS) ve YEK Akademi’nin Ortaklaşa Düzenlediği Gençlik Festivali Coşkuyla Gerçekleşti!

ByHaber Merkezi

Tem 28, 2024

Türk-Alman Üniversiteli Öğrenciler Birliği (TDS) ve YEK Akademi’nin Ortaklaşa Düzenlediği Gençlik Festivali Coşkuyla Gerçekleşti!

Tevfik ŞENDÖL/MÜNİH

Türk-Alman Üniversiteli Öğrenciler Birliği (TDS) ve YEK Akademi’nin ortaklaşa organize ettiği Gençlik Festivali Germering’te gerçekleştirildi. Festival, katılımcıların keyifli vakit geçirdiği, kültürel kaynaşmanın ve dostluğun pekiştiği unutulmaz anlara sahne oldu.
RADYO DENiZ CANLI DiNLE
Festivalde, müziğin yanı sıra çeşitli oyunlar ve aktivitelerle dolu bir gün geçiren katılımcılar, festival alanında kurulan şişme oyun parkında da eğlenceli anlar yaşadılar.

Bu özel güne, Türk Konseyi Başkanı Sami Demirel ile Münih Trabzon ve Karadeniz Kültür Derneği Başkanı Süleyman Aydın da katılarak destek verdiler. YEK Akademi Başkanı Levent Karadağ, bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmayı artırarak, gençlerin bir araya gelmesini sağladığını ve kültürel bağları güçlendirdiğini vurguladı.
DENiZ TV OLARAK IZLE
Günün sonunda, ücretsiz olarak sunulan yiyecek ve içeceklerin tadını çıkaran katılımcılar, bol bol fotoğraf çekerek bu güzel günü ölümsüzleştirdiler. Etkinlik, Münih’teki gençlerin bir araya gelmesi ve eğlenmesi için harika bir fırsat sundu.

Bir cevap yazın