• Paz. Eyl 8th, 2024

Hollanda dan izine giden aile Kayseri-Ankara Yolunda Kaza yaptı: 2 Ölü, 4 Yaralı

ByHaber Merkezi

Tem 26, 2024

Hollanda dan izine giden aile Kayseri-Ankara Yolunda Kaza yaptı: 2 Ölü, 4 Yaralı

Kayseri-Ankara yolu Kalkancık mevkiinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybederken, dört kişi de yaralandı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Dün sabah saatlerinde Kayseri-Ankara yolu Kalkancık mevkiinde Hollanda’dan izine giden F.B. idaresindeki 48-TJ-JZ plakalı Toyota marka otomobil ile Samet Dağcıoğlu yönetimindeki 55 ABV 398 plakalı Volkswagen marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta da büyük hasar meydana geldi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde hızlı bir şekilde müdahalede bulundu.

İki Kişi Hayatını Kaybetti

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, 55 ABV 398 plakalı otomobilin sürücüsü Samet Dağcıoğlu (35) ve eşi Leman Dağcıoğlu’nun (32) hayatını kaybettiği belirlendi. Dağcıoğlu çiftinin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Dört Kişi Yaralandı
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Aynı otomobilde bulunan çocukları H.C.D. (14) ve H.D. (5) ağır yaralanırken, diğer çocukları D.D. (12) ve F.B. de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazanın sebebi ve nasıl meydana geldiğiyle ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılarak, trafik akışı normale döndürüldü.

Kazanın neden olduğu üzücü kayıplar, aileleri ve yakınlarını yasa boğarken, yetkililer trafik kurallarına uyulması ve dikkatli olunması konusunda bir kez daha uyarılarda bulundu.

Bir cevap yazın