• Cum. Eki 18th, 2024

Münih’te Kültür Ve Kitap Fuarı Düzenlendi

ByHaber Merkezi

Oca 8, 2024

Münih’te Kültür Ve Kitap Fuarı Düzenlendi

Tevfik ŞENDÖL-Aynur ÜNAL / MÜNİH

Deutsch Islamisches Kulturzentrum e.V. ve Tuğra Kitap evi sahibi Nail Şekeroğlu önderliğinde Münih’te bir ilke imza atılarak “1inci Kültür ve Kitap Fuarı” düzenlendi.
RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Münih Albert-Schweitzer-Str. 64-66 bulunan Deutsch Islamisches Kulturzentrum e.V. ve Tuğra Kitap evi sahibi Nail Şekeroğlu önderliğinde1’incisi düzenlenen Kültür ve Kitap Fuarı’na Türkiye’den katılan birbirinden değerli yazarların arasında Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil, Alişan Kapaklıkaya, Saliha Erdim, Sevda Türküsev, Necati Demirci, Yunus Arıkan, Mehmet Küçük, Mine İzgi, Osman Yıldırım, Mehmet Işık ve Erol Kışla vardı. Yazarlar hayranları ile tek tek resim çekinip kitapları imzalayarak onları mutlu ederek Münih’te bir ilke imza attılar. Fuar’da tabi ki çocuklarda unutulmadı. Fatih Polat’ ın sunduğu Karagöz Hacivat oyunu ve yüz boyama etkinliği de çocukların yüzlerini güldürdü.

1’incisi düzenlenen Kültür ve Kitap Fuarı sonunda yazarlar bir hatıra fotoğrafı çekilerek anı ölümsüzleştirdiler. Konferanslar, Seminerler, Satış ve Yemek Standları ile çok renkli bir Kültür ve Kitap Fuarı’na gelenler memnun ayrıldılar.
DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYIN
Bir sonraki Kitap Fuarı’nın nerede ve ne zaman olacağı Bilgi ve İrtibat: Tuğra Kitap Evi Tel:0049 15758019660



Warning: Undefined variable $post in /home/radyodeniz/domains/radyodeniz.com/public_html/wp-content/themes/newses/inc/ansar/hooks/hook-single-page.php on line 180

Bir cevap yazın