• Sal. Nis 23rd, 2024

AŞI ZORLAMASINA ÇÖZÜMLER BAŞLADI SAHTE BELGE VEREN 2 DOKTOR ASiSTANI TUTUKLANDI

ByHaber Merkezi

Kas 4, 2021

AŞI ZORLAMASINA ÇÖZÜMLER BAŞLADI SAHTE BELGE VEREN 2 DOKTOR ASiSTANI TUTUKLANDI

Özcan Özbay

Hollanda geçtiğimiz Salı günü açıklanan yeni corona virüs tedbirleri doğrultusunda yeniden yasakları sıklaştırmaya başlarkenAsı karşıtlarınında gözünü korkutarak Ası olmaları yönünde yeni baskılar hazırlanıyor.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Tüm baskılara ragen halen ülkede bir çok asi karşıtı asi olmamakta direniyor. Bunu fırsat bilenlerde bu işten ekmek çıkartmaya başladılar. Geçtiğimiz günlerde Amsterdam da iki Doktor asistanı sahte Aşı sertifikası ticaretinden dolayı tutuklandığı açıklandı.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Amsterdam polisinin bir narkotik suç örgütünü takıbı sırasında tesadüfen sahte belgelerle karşılaşılması sonucu ortaya çıkan sahtekarlık olayınında üzerine giden polis biri 30 diğeri 31 yasında iki kadının bunu yaptığını tespit ederek her ikisinide tutukladı. Kadınların her ikisinin de Amsterdam’da bir muayenehanede doktor asistanı olarak çalıştığı kaydedildi.

Olaydan sonra Polis yaptığı açıklamasın kadınların onlarca kişiyi asi yaptırmadıkları halde aşı kayıt sistemine asılı olarak işledikleri ve bu sayede aşı kartı almasına ve QR-kodu çıkartmalarına yardımcı oldukları ortaya çıkartıldığını belirtti.

Polis, Sahte aşı belgesi hazırladıkları için tutuklanan iki kadının belgeleri 500 euro ile 1000 euro arasında sattıklarınıda belirtirken Sahte evrak düzenletenler hakkında sa soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Bir cevap yazın