• Sal. Nis 23rd, 2024

HER EVE ÜCRETSİZ 2 ADET TEST KİTİ

ByHaber Merkezi

Ağu 23, 2021

HER EVE ÜCRETSİZ 2 ADET TEST KİTİ

Hollanda, ülkedeki her eve 1 Eylül tarihinden itibaren birer mektup göndererek isteyen herkese 2 adet ücretsiz Test Kiti gönderecek.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

2 adet ücretsiz test kiti

Yapılan açıklamaya göre, Her eve Sağlık, Refah ve Spor Bakanlığı’ndan bir mektup gönderilmiş olacak. Bu mektupta 2 adet test kitini ücretsiz sparis edebileceğiniz, sparis kodu bulunacak. Bu mektubu belkide şu ana kadar almış olabilirsiniz. Henüz size ulaşmadıysa, bir kaç gün içinde mutlaka elinize geçeceği belirtildi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Hollanda Hükümetinin Herkesi korona test kiti ile tanıştırmak için başlattığı bu çalışmada ülkede yaşayanlar iki testi de kullandıktan sonra kendi sağlıklarını kontrol altında tutabilmeleri için yeni test kitlerini marketlerden yada eczanelerden temin edebilecekler.

Korona belirtilerine benzeyen şikayetleriniz varsa

Test kitleri ile yaptığınız test negatif çıksa bile eğer size göre vücudunuzda korona belirtilerine benzer belirtiler keşfettiyseniz bir an önce GĞD’de korona testi randevusu yapın ve sonuçlar belli olana kadar evde kalın.

Temel kurallara bağlı kalın

Yapılan açıklamada “Koronayı yenme yolunda ilerlesek de, ne yazık ki korona hala devam ediyor. Bu yüzde,n bir buçuk metre mesafe kuralına uyun, ellerinizi düzenli olarak yıkayın ve bulunduğunuz ortamı sık sık havalandırın.”denildi.

Daha fazla bilgi için Lütfen Videoyu sonuna kadar izleyin.

Bir cevap yazın