• Cum. Eki 18th, 2024

HOLLANDA`DA BİR TÜRK ARABASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

ByHaber Merkezi

Tem 29, 2021

HOLLANDA`DA BİR TÜRK ARABASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

Özcan Özbay

Hollanda da geçtiğimiz gün meydana gelen olayda Schiedam Loeffstraat ta aracının içinde oturan isminin Can K. öldüğü öğrenilen 32 yasında bir türk kurşunlanarak öldürülmek istendi. Saldırıda ağır yaralanan 32 yasındaki Can K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Rotterdam Emniyet müdürlüğü konu ile ilgili olarak büyük bir soruşturma başlatırken olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Olayın görgü tanıkları olayla ilgili verdikleri bilgilerde Önceki gün saat 13.55 sıralarında çevrede birkaç el silah sesi duyulduğunu olay yerine geldiklerinde 32 yasındaki Aksaray nüfusuna kayıtlı Can K. nin arabasının içinde ağır yaralı olarak durduğunu gördüklerini ve hemen olayı polise bildirdiklerini söylediler.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Olay yerine gelen ambulans ağır yaralı Can K. ya müdahale etmesine rağmen Can K. nin kurtarılamayarak olay yerinde vefat ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Can K. nin bir süre önce bir şahsi silahla tehdit ettiği öğrenildi. Polis Cinayetin buna bağlı olabileceğinide göz önünde bulunduruyor.

32 yasında kurşunlanarak yaşama veda eden Can K. nin cenazesi Cuma günü kılınacak Cenaze namazının ardından memleketi Aksaray`a gönderilecek.


Warning: Undefined variable $post in /home/radyodeniz/domains/radyodeniz.com/public_html/wp-content/themes/newses/inc/ansar/hooks/hook-single-page.php on line 180

Bir cevap yazın