• Cts. Nis 20th, 2024

KARAYOLU İLE İZİNE GİDECEKLERE ÖNEMLİ UYARILAR

ByHaber Merkezi

Nis 14, 2021

KARAYOLU İLE İZİNE GİDECEKLERE ÖNEMLİ UYARILAR

Özcan Özbay (Özel Haber)

Türkiye nin Korona nedeniyle Alarm seviyesinde olmasına rağmen bu yıl iznini Türkiye de kullanmak isteyenlere önemli uyarı…Gümrükteki Sahtekarlara dikkat.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

İzin dönemi yoğun trafik ve Gümrüklerde beklemelerin bunalttığı Gurbetçilerimiz Kapıkule den giriş yaptıktan hemen sonra yol boyu sağlı sollu bulunan tesislerde sahtekarlar şimdiden yer tutmaya başlamış durumda. Özellikle telefon ve HGSkartları satışı yaptığını iddia eden bazı (!) firmaların sahte belgeler sattığı, bunların hiç bir geçerliliğinin olmadığı öğrenildi. Bazı işyerlerinin direk HGS Kartı satılır yazamadıkları için farklı isimlerle müşteriyi çekip sonra içeride HGS kartlarını satmaya çalıştıkları gelen bilgiler arasında.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bu konuda yetkililer böyle bir mağduriyetin yaşanmaması için Kapıkule girişinden 5 km ileride bulunan PTT şubelerinden HGS kartlarını geçerli bir şekilde satın alabileceklerini belirttiler.

Yetkililer Kapıkule girişinden sonra çok acil olmadığı durumlarda resmi kurumların dışında bir yerden alışverişlerde çok dikkatli olunmasını tavsiye etti.

Bir cevap yazın